Andrej Marčič Svet24.si

Milijoni evrov javnih sredstev za prijatelje ...

toča, Lumezzane Svet24.si

FOTO: Klestila orjaška toča v velikosti krogel ...

tjulenj kostis Svet24.si

Kdo je ubil meniškega tjulnja Kostisa?

violeta bulc-pl005 Reporter.si

Vrnitev nekdanje evropske komisarke: Violeta Bulc ...

Screenshot 2021-07-26 at 20.06.43 Necenzurirano

Z Janšo je bil na Mavriciju še en državni ...

Bruno Šulman Njena.si

Zmagovalca Masterchefa ujeli med delom v ...

Mary, Tjaša Njena.si

Sanjski moški: Tjaša in Mary žurata s ...

STA
STA
0 21.11.2020 10:10:52

Toronto Raptors bodo začasno domovali v Tampi

Reuters
Kanadsko moštvo Toronto Raptors bo prihajajočo sezono severnoameriške košarkarske lige NBA začelo v Tampa Bayju, so sporočili v izjavi za javnost. Začasno domovanje na ameriških tleh, natančneje na Floridi, je posledica pandemije novega koronavirusa, ki vpliva na potovanja med Kanado in ZDA, ter strogih kanadskih ukrepov.

Raptors, sicer prvaki lige NBA v sezoni 2018/19, niso prejeli izjeme za potovanja v in iz države, za kar so zaprosili v zadnjih dneh. Kanada ima stroge ukrepe v boju z novim koronavirusom (14 dnevna karantena za vse potnike), zaradi česar so se v sodelovanju s floridskimi oblastmi in tamkajšnjim združenjem za šport pri Torontu odločili za začasno domovanje v dvorani Amalie.

Delili si jo bodo s hokejisti Tampa Bay Lightning, pogajanja s kanadskimi oblastmi pa še potekajo, je sporočil generalni menedžer ekipe Masai Ujiri. Vrnitev v lastno dvorano sredi sezone zato ni izključena.

Liga NBA se bo pričela 22. decembra, trening kampi pa 1. decembra, zaradi česar so morali Raptors pohiteti z začasno rešitvijo, da bi se izognili morebitnim težavam na začetku nove sezone.

Značke: košarka, nba

Članki iz rubrike