stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

ku
ku
5 17.02.2020 08:57:44

Razkrito celotno ozadje Kobejevega SLOVENSKEGA nagovora Luki DONČIĆU! Zato je bil največji KRALJ!

Letošnja tekma All-Star je bila v znamenju spomina na Kobeja Bryanta.

Bolečina ob smrti Kobeja Bryanta je še vedno ogromna, spomin na njegove košarkarske vragolije pa še kako živ. Tudi letošnji konec tedna v Chicagu, kjer so bili na kupu zbrani vsi zvezdniki lige NBA na čelu z Luko Dončićem, je bil v znamenju spomina na tragično preminulega Bryanta, njegovo 13-letno hči Gianno in preostalih sedmih potnikov v helikopterju. 

Med drugim je bil še kako živ spomin na zadnje srečanje Luke Dončića in Kobeja Bryanta. Verjetno se še spomnite tistega skoraj nerealnega dogodka, ko je Dončić na tekmi z Los Angeles Lakers med tekmo želel izvajati avt, za hrbtom pa je zaslišal nekoga, ki je govoril v slovenščini. Hitro se je obrnil. Bil je Kobe Bryant.

Dončić ni nikoli razkril točne vsebine pogovora z Bryantom, dejal je le, da tega ne sme povedati, mnogi so sklepali, da je šlo za šalo in da je Bryant preklinjal v slovenščini. Zdaj pa je razkrito celotno ozadje Bryantovega znanja slovenskega jezika. Za to je kriv nihče drug kot Saša Vujačić, ki je bil njegov soigralec pri Lakersih. 

"S Kobejem sva se od prvega dne pogovarjala v italijanščini, na treningih pa sva se veliko prepirala. Bilo je kot razmerje mali-veliki brat. Ko sem se razjezil, sem na njega preklinjal v slovenščini ali srbščini. To mu je bilo izjemno zanimivo, o tem sva se veliko pogovarjala," je za sloviti New York Times razkril Vujačić in dodal, da si je Kobe očitno zapomnil veliko teh besed, da jih je lahko potem uporabil, ko je srečal Luko Dončića. Kakšen kralj! 

Članki iz rubrike