volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

ku
ku
1 23.11.2019 10:51:28

DRAMA V DENVERJU! Nesojoni soigralec Luke Dončića OBLEŽAL NA TLEH, soigralci so obstali V ŠOKU (foto + video)

Reuters
Dvorana v Denverju je obnemela, potem ko je organizator igre gostov Kemba Walker po tleh padel kot pokošen. In nepremično obležal.

Ni kazalo, da je hudo. Njegovi soigralci so krenili v napad in pozabili na ležečega Walkerja. A ker se ni premikal je na parket pritekla zdravniška služba Bostona in mu nudila prvo pomoč. Potem ko so mu okoli vratu nadeli ovratnico, so ga na nosilih odnesli z igrišča - v bolnišnico.

Kaj se je pravzaprav zgodilo? Walker, ki je doslej veljal za trdnega in zelo malo poškodovanega igralca, je v obrambi pokrival Jamala Murrayja, a se je zapletel in z glavo udaril v trebuh soigralca Semija Ojeleyeja. Padel je na tla in nepremično obležal.

kemba walker 2
Reuters


Resnost poškodbe še ni znana, vendar videti je bilo grdo. Igralci so obstali, bili v šoki, dvorana je obnemela. V športnih arenah se dogajajo tudi najhujše stvari, nikoli ne veš ...

Bolj ali manj je jasno, da bo Boston za nekaj časa ostal brez prvega organizatorja igre, ki je pred to sezono prišel namesto Kyrieja Irvinga, ki je imel v prejšnji sezoni kar precej težav in več časa prebil po bolnišnicah kot pa na parketu. Tovrstne težave celticsov se torej nadaljujejo, že pred tem so zaradi zloma roke izgubili Gordona Haywarda, ki je zaradi zlomljenega gležnja, zanimivo, ob prihodu v Boston po prvi tekmi odšel na enoletno bolniško.

kemba walker 4
Reuters


Kemba Walker, ki je bil pred sezono v resnih kombinacijah za prestop k Luki Dončiću v Dallas, je dres Charlotta po osmih letih zamenjal za dres Bostona. V minuli sezoni je v povprečju dosegal 25,6 točk an srečanje in se uvljevali kot eden boljših organizatorjev igre v ligi. V tej sezoni je dosega 21,1 točk na srečanje.

kemba walker 3
Reuters

Značke: liga-nba, poškodba

Članki iz rubrike