Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ku
ku
2 06.04.2019 11:11:52

EPSKI ODZIV Dončića in Porzingisa, ko je NOWITZKI v 15. sekundi tekme NAREDIL TOLE (video)

Reuters
Košarkarji Dallasa so že dalj časa brez možnosti za uvrstitev v končnico, zdaj le še čakajo na konec rednega dela, z mislimi pa so že pri naslednji sezoni.

Ali bo v naslednji sezoni, ko naj bi bili telički z Luko Dončićem, Kristapsom Porzingisom in skoraj gotovo še kakšnim kvalitetnim novincem precej boljše moštvo in resen konkurent za najvišja mesta, danes 40-letni Nemec že v igralskem pokoju ali bo vztrajal še v svoji 22. sezoni v ligi NBA, še ni povsem jasno.


Prihodnji teden Dallas igra še zadnjo tekmo v svoji dvorani in lastnik Marc Cuban je napovedal veliko zabavo in pozval vse navijače, da pridejo, saj na takšni tekmi ne želijo manjkati. To bo napoved nove, precej boljše sezone, morda tudi upokojitev velikega Dirka.

Prav Nowitzki pa je bil v ospredju na začetku zadnje tekme, ko je minulo noč Dallas brez Dončića gosti Memphis. Že v 15 sekundi tekme je Nemec po atraktivni akciji zabil žogo v koš tekmeca, ob navdušenju cele dvorane pa so na noge skočili prav vsi njegovi soigralci na rezervni klopi. Dončić je med prešernim veseljem skorajda zakorakal kar na igrišče, Porzingis pa se je držal za glavo, kot da ne bi mogel dojeti, kaj je uspelo Nowitzkemu. Ta je na koncu dosegel 12 točk, Dallas pa je tekmo izgubil.

Članki iz rubrike