Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ku
ku
0 01.03.2019 09:40:38

GROZLJIVO! Nekdanji Dragićev soigralec in zvezdnik lige NBA JAVNO napovedal, da se bo UBIL (foto)

vszi
Grozljiv zapis.

Michael Beasley je bil nekoč soigralec Gorana Dragića, najprej pri Phoenixu, nato kratek čas še pri Miamiju. Gre za 30-letnega košarkarja, ki so mu vsi predvideli fenomenalno kariero, a svojega potenciala nikakor ni uspel do konca izkoristiti, predvsem zaradi njegovega nešportnega načina življenja.

Leta 2008 ga je na naboru izbral Miami kot drugega, takoj za Derrickom Roseom in pred recimo Russellom Westbrookom, in Kevinom Loveom. V svoji več kot 10 let trajajoči karieri je Beasley igral za praktično polovico lige NBA (trikrat za Miami, Minnesoto, Phoenix, Houston, Milwaukee, New York, Los Angeles Lakers), nazadnje je bil član Lakersov, ki so ga na zadnji dan prestopnega roka zamenjali v Los Angeles Clipperse. Slednji so Beasleyja takoj odpustili, Američan pa je našel nov izziv na Kitajskem, kjer je sicer že igral košarko v sezoni 2014/15. Podpisal je za Guangdong Southern Tigers in kot vse kaže tam padel v globoko depresijo.

dragic beasley
Pred malce več kot 2 mesecema je namreč Beasley izgubil mamo, ki je umrla za posledicami raka. Na mamo je bil 30-letnik izjemno navezan, precej tekem Lakersov je izpustil ravno zato, da bi lahko bil ob mami, ki se je borila z zahrbtno boleznijo. Na koncu je boj izgubila, to pa je povsem strlo Beasleyja, ki je zdaj na družabnem omrežju Instagram kar javno napovedal, da se bo kmalu pridružil mami.

Beasleyjevo sporočilo si lahko ogledate spodaj. Če se vam ne prikaže, ga lahko vidite TUKAJ.

"Iskreno, odkar si odšla, sem začel sovražiti toliko tega in toliko ljudi. Ne morem se rešiti občutka osamljenosti, ne veš, kako veliko bolečino si mi nanesla, mami. Vem, da je to sebično, toda tukaj mi ni več všeč. Kmalu se vidiva, obljubim," je zapisal Beasley in dodal #68, kar označuje število dni, odkar njegove mame ni več med nami.

Beasley je pod sliko dobil številna sporočila podpore, mnogi pa so v strahu, da ameriški košarkar ne bi naredil kakšne velike neumnosti.

Članki iz rubrike