Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ku
ku
0 28.02.2019 20:08:58

Soigralci zafrkavali Dončića zaradi preveč kilogramov, šefi pa so sprejeli TALE UKREP!

Luka Dončić je poleti po Eurobasketu dobil nekaj več počitnic.

Kot so zapisali pri New York Timesu so se Mavericksi z Dončićevimi zastopniki na čelu z agentom Billom Duffyjem, po naboru dogovorili, da bo med julijem in septembrom dobil več možnosti za počitek, saj je imel izjemno naporno prejšnjo sezono, ki jo je odprl neposredno po Eurobasketu. Dogovor je po poročanju omenjenega časnika bil, da je svojo prvo sezono v ligi NBA začel s telesno težo, ki je presegala 100 kilogramov (no, v zdravstvenem kartonu ima sicer zapisano 99 kg). Zaradi tega je bil menda vse od takrat tarča zbadljivk soigralcev.

Toda to naj bi se spremenilo. New York Times namreč poroča, da so odgovorni pri Dallasu zahtevali spremembe pri Dončićevih prehranjevalnih navadah. Luka jih je upošteval, zaradi česar so pri Mavsih zadovoljni. Dončić je meseca decembra celo najel kuharja, ki mu pripravi jedi pred tekmami in za proste večere. Kot še piše omenjeni časnik, je Dončić v svojo rutino začel uvajati tudi sveže sokove.

»V Madridu je zadnji dve in pol leti živel s svojo mamo, ki ga je vzgojila, medtem ko je vodila dva lepotilna salona v Ljubljani. V Dallasu Luka in Mirjam živita ločeno blizu American Airlines Centra. Dončić se osamosvaja, a je še vedno dovolj blizu, da lahko pride peš,« so še zapisali pri New York Times in tako razkrili nekaj zanimivega zakulisja iz življenja slovenskega superzvezdnika.

Značke: luka-dončić, dallas

Članki iz rubrike