reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

rudi in marjetka spor Njena.si

Kako in zakaj je počil Marjetkin in Rudijev ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ku
ku
6 04.02.2019 09:38:48

Dončić že naslednjo sezono v boj za PRSTAN!? Dallas namerava Dončiću in Porzingisu pripeljati tega ZVEZDNIKA!

Dallas ima resne načrte.

Kot v teh dneh poročajo številni mediji onstran luže, bo Dallas aktiven tudi na poletnem trgu prostih igralcev, kamor prihajajo številni zvezdniki – od Kevina Duranta, Kawhija Leonarda, Kyrieja Irvinga, Jimmyja Butlerja, Klayja Thompsona, DeMarcusa Cousinska do Nikole Vučevića. Prav za Črnogorca naj bi se zelo ogreli pri Dallasu, z njim nameravajo narediti veliko evropsko trojko.

Česa takega ameriška košarka še ni videla in lahko ste prepričani, da bi igra Dallasa z Dončićem v osrednji vlogi ter Porzingisom in Vučevićem pod košem imela neko dimenzijo, ki je v ZDA niso vajeni. Trije evropski košarkarji, ki znajo igrati košarko v eni peterki – to bi lahko bil recept za uspešnico. Končnica na divjem zahodu ne bi smela biti pod vprašajem, v Dallasu bi navkljub nekaterim supermoštvom v nastajanju sanjali še kaj več.

Ali je prihod možen, realen? Zelo. Dallas denar za Vučevićevo pogodbo ima oziroma lahko prostor v svojem ’salary capu’ naredi, tudi Vučević je najbrž zelo naklonjen prihodu v Teksas. Da zgodba še bolj pije vodo, imata Dončić in Vučević istega agenta – Billa Duffyja. Nekateri ameriški mediji poročajo, da bi Dallas in Orlando morda že med letošnjo sezono izpeljala ’trejd’ in bi se Vučević k teličkom preselil takoj. No, verjetnejša se zdi možnost, da bo 28-letni center Dallas okrepil pred naslednjo sezono.

Članki iz rubrike