stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

ku
ku
0 04.10.2018 11:33:42

NORIŠČNICA V ZADRU! Poglejte, kaj so storili navijači Zadra, ko je v mesto prispel Glen Davis (VIDEO)

Ameriški košarkar Glen 'Big Baby' Davis je sinoči prispel na Hrvaško, nekdanji igralec v ligi NBA je v Zadru doživel sprejem, kakršnega ni pričakoval niti v najbolj norih sanjah.

Potem ko je novica o prihodu odmevne okrepitve v Zadar pred dnevi v celotni regiji dvignila ogromno prahu, so zadrski navijači 32-letnemu centru včeraj priredili veličastni sprejem. Nekdanji član Bostona, Orlanda in LA Clippersov, ki pa zadnja tri leta ni igral, je pristal na letališču Zumenik, od koder so ga ljudje iz kluba z avtomobilom odpeljali v mesto. Vendar na sredini poti so tej delegaciji pot presekali navijači Zadra (člani navijaške skupine Tornado) in kar zaustavili promet na regionalni cesti.

Zagorele so bakle, zagrmela je navijaška pesem, presenečen in ganjen Davis pa je izstopil iz avtomobila se zahvaljeval "Hvala vam, ljudje, hvala vam ..." ter se s skakanjem, skandiranjem in ploskanjem skušal vključiti v noro zabavo sredi ceste. Jasno, Američan je vse skupaj posnel z mobilnim telefonom, v nasprotnem mu bržčas nihče od domačih niti ne bi verjel, kaj je doživel.

davis
Reuters


Povorka se je potem počasi premikala proti središču dalmatinskega mesta oziroma središču mesta košarke, kot pravijo ponosni Zadrčani. Davis in navijači so se zaustavili pred restavracijo s hitro prehrano, kjer se je NBA prvak izpred desetih let z Bostonom okrepčal, račun, ki je znašal 38 kun (dobrih 5 evrov) pa so poravnali navijači.

Davis, ki od danes trenira pod vodstvom slovenskega stratega Aleša Pipana, bo v dresu Zadra morda debitiral že v soboto, ko bo v dvorani Krešimirja Ćosića gostovala Cedevita. Navijači mu seveda niso pozabili omeniti, da pričakujejo zmago.

Značke: glen-davis, zadar

Članki iz rubrike