kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
0 03.04.2018 16:36:54

Nekdanji trener Krke doživel NEPRIJETNO SOOČENJE z jeznim navijačem (VIDEO)

Profimedia
Hrvaški strateg Neven Spahija se je znašel v nemilosti dela navijačev telavivskega Maccabija, ki niso zadovoljni z igrami in rezultati izraelskega velikana.

Maccabi je izgubil vse možnosti za uvrstitev v četrtfinale evrolige, obenem si je v domačem prvenstvu doslej privoščil že šest porazov, po zadnjem z mestnim tekmecem Hapoelom (85:80) pa tudi izgubil prvo mesto na lestvici.

Na novinarski konferenci je hrvaški strateg, ki se je trenerstva učil pri Zmagu Sagadinu v takratni Union Olimpiji, med letoma 2001 in 2003 pa je vodil novomeško Krko, pojasnjeval vzroke neprijetnega poraza. Potem pa je nekdo odprl vrata dvorane in začel Spahijo žaliti. "Ti si en drek!" je nanj vpil nezadovoljni navijač, kar lahko vidite na videoposnetku (od 5:50 dalje).


Spahija se ni razburil, z blago gesto in zgovorno grimaso na obrazu je le pristavil, da organizator ne bi smel dovoliti, da nepovabljeni na takšen način pridejo na novinarsko konferenco.

Maccabi sicer v izraelski ligi ni osvojil naslova od leta 2014, kar je za takšen klub, ki je redni udeleženec evrolige, nenavadno in nedopustno. Tudi v tej sezoni mu ne kaže nič dobrega - v evroligi končuje tekmovanje in ostaja brez končnice, v izraelskem pokalu je izgubil v finalu, v domačem prvenstvu pa je padel na drugo mesto.

Spahija se je vrnil v Tel Aviv, potem ko je Maccabi vodil že v sezoni 2006/07. Tokrat je prišel kot rešitelj, v roke je dobil povsem novo ekipo. "Zamenjati 12 igralcev je na tej ravni res nenavadno, smo pa imeli dovolj poguma, da to storimo. V preteklih sezonah stvari niso bile dobre, zato smo morali nekaj spremeniti. Pravzaprav so rezultati celo boljši, kot sem pričakoval," pravi 55-letni hrvaški trener, ki se kot pomočnik pri Atlatni tri leta preizkušal tudi v ligi NBA.

Članki iz rubrike