stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

ku
ku
0 03.04.2018 14:27:51

Še za Američane bi bila to SANJSKA NAVEZA! Luka Dončić in Goran Dragić soigralca tudi v ligi NBA?! Ali pa bo Dončića dobila TRENERSKA LEGENDA?

Arhiv
V ligi NBA na Luko Dončića resno ciljajo tudi ekipe, ki na naboru ne bodo izbirale med prvimi.

Eden najresnejših takih kandidatov naj bi bil po številnih govoricah v ZDA in čedalje pogostejših poročanjih tamkajšnjih medijev San Antonio Spurs, ena najboljših franšiz zadnjega desetletja. Kako? Ker narašča medsebojno nezadovoljstvo med moštvom in njegovim prvim zvezdnikom Kawhijem Leonardom, ki se na lastno pest še vedno ni vrnil na igrišča, naj bi bili pri San Antoniu naklonjeni zamenjavi za enega od prvih naborov na draftu. Z načrtom, da izberejo Luko Dončića. V ZDA so prepričani, da je tandem Gregg Popovich kot trener in Luka Dončić kot njegova podaljšana roka na igrišču idealna. In težko bi jim oporekali.


A scenarij, da bi Dončić pristal v San Antoniu, ni edini zelo mamljiv za zvezdnika madridskega Reala. Na drugega je v pogovoru za portal 24ur.com namignil prvi mož Miamija Pat Riley. "Imeti oba, tako Gorana kot Luko v isti ekipi, bi predstavljajo zelo težko delo drugim moštvom. Znan sem po tem, da lahko uresničim stvari, ki si jih zamislim," je pomenljivo dejal Gogijev šef. Si je zamislil lov na šampionski prstan z ekipo, ki bi jo vodila dva, ki sta Slovenijo popeljala na evropski vrh? Ne bi nas presenetilo ...

Članki iz rubrike