aleksander ceferin Odkrito.si

S kom dopustuje Aleksander Čeferin?

ŽENSKA Svet24.si

Z vsakdanjimi zelišči v boj s slabim zadahom

Duhovna pot Petisvet

Vse se ruši! Kaj se dogaja?

genova, morandi, viadukt Svet24.si

FOTO in VIDEO: Tragedija v Genovi: minister ...

danijel subasić Svet24.si

Za slovo se je odločil še eden od ognjenih ...

Rita Ora Najstnica.si

Rita Ora pokazala svoje telo v kopalkah

Tanja Ribič Njena.si

Tanjo Ribič na morju ujel zgoraj brez

ku
ku
0 12.02.2018 11:08:39

Veliki Pop v svojem slogu! Legendarni trener sredi tekme izvedel REFERENDUM o menjavi igralca! (video)

Profimedia
Marsikaj smo že videli, slišali, doživeli pri njem, ampak Gregg Popovich je spet postregel z nečim novim. Oziroma norim.

Legendarni trener San Antonia je res poseben mož, brez katerega bi bila liga NBA dostikrat precej bolj dolgočasna. Tudi na zadnji tekmi z Golden Statom je poskrbel za nekaj, česar še nismo videli.

Organizator igre Patty Mills je kmalu na začetku tekme dobil dve osebni napaki in Popovich ga je bil prisiljen zamenjati. Na začetku druge četrtine ga je Pop spet poslal na parket, tisto, kar je posebej zanimivo in nenavadno, pa je način, na katerega je to storil.

Ob minuti odmora je namreč k sebi poklical svoje pomočnike in Millsa ter organiziral - glasovanje! Da, ostali četverici je rekel, da bodo glasovali o tem, ali naj Millsa vrne v igro. "Tukaj nas je pet in vsak ima en glas. Ali verjamemo, da Patty ne bo naredil tretjega prekrška? Vsi, ki tako mislite, dvignite roko!," je dejal Popovich.

Kot da to ne bi bilo za ostale nič nenavadnega, so takoj dvignili roke, tudi Popovich, in Mills je bil spet v peterki. Enostavno, mar ne? Pozorni pa boste na videoposnetku lahko videli rahel nasmešek pri pomočniku Ettoreju Messini in pri Millsu ...

Članki iz rubrike