Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ue
ue
25.12.2017 11:00:32
Deli članek:

GROZA V OGNJENIH ZUBLJIH? Legendarni košarkar z družino bežal pred požarom, pustili so vse za seboj, ko je ogenj pogoltnil hišo

V Kaliforniji še vedno divja eden najhujših požarov v zgodovini. Mnogi so ostali brez vsega, ognjeni zublji pa so med drugim pogoltnili tudi hišo nekdanje zvezde NBA.

Predsedniku Ruske košarkaške zveze in nekdanjemu zvezdniku lige NBA Andreju Kirilenku je hiša popolnoma zgorela. Požar, ki divja v Los Angelesu in okolici je upepelil hišo, vredno 5,5 milijonov dolarjev, na srečo, pa je družina Kirilenko pravočasno zapustila hišo.
"Zbudil sem se ob 5.60 in videl, da gori hrib blizu naše hiše. Videl sem pekel na zemlji. Videti je bilo kot konec sveta. Na srečo, sem bil doma, s svojo družino," je govoril Kirilenko, ki je takoj zbudil vse člane družine in v paniki so vsi takoj zapustili hišo. Iz hiše so odnesli le nekatere malenkosti. "Moj nastarejši sin Stepan je odnesel šolski pribor, moja hči Aleksandra pobarvanko, drugi sin Fedor pa je vzel hokejsko opremo. Žena je vzela dokumente in potne liste. Najprej smo odšli v hotel, zdaj pa smo pri prijateljih," je še dejal Kirilenko, ki je upal, da ogenj ne bo vzel njegove hiše, vendar... "Najprej sem mislil, da bo ogenj obšel našo hišo, potem pa sem v novicah videl, da smo ostali brez doma."