rifelj 1 Odkrito.si

Gašper Rifelj zaključil plesno zgodbo

melania donald trump, vladimir putin Svet24.si

VIDEO: Neprecenljiv izraz na Melaniinem obrazu ob ...

pravljična ženska, voda Petisvet

Ponovite to besedo 100 krat dnevno in glejte, kaj ...

profimedia-0377285224 Svet24.si

Zaposleni delajo le štiri dni, plačani pa so za ...

sasa lešnjek Svet24.si

FOTO: Ambiciozna zvezda Briljantine ljubi osem let...

Isaac Palma in žena Patricija Njena.si

Žena Isaaca Palme presenetila s čudovito novico

meghan markle, princ harry Njena.si

Ste vedeli, koliko Meghan Markle zapravi za svoja ...

nu
nu
1 14.11.2017 11:27:16

Kaj se zgodi, ko LeBron James za prevoz po New Yorku uporabi podzemno? Presenečeni boste... (video)

vszi
Z dopoldanskega treninga pred tekmo z New Yorkom so se košarkarji Clevelanda v hotel vrnili z vlakom oziroma podzemno, pri tem pa je nastal zanimiv video. V vlogi snemalca je bil sam LeBron James, niso pa bili vsi navdušeni nad početjem superzvezdnika in njegovih soigralcev.

Marsikje bi sprožil histerijo, marsikje bi ga nemudoma obkrožili oboževalci, ne pa tudi v Velikem jabolku. Na newyorški podzemni prihod LeBrona Jamesa ni sprožil histerije, sopotniki so bili bolj kot ne brezbrižni, vsak v svojem svetu, vsak v svojem milnem mehurčku, nekateri pa so bili celo nejevoljni, ko so visokorasli sopotniki vdrli v ta njihov mehurček.

"Lahko nehaš?" je LeBrona vprašal, pravzaprav prosil nek naključni sopotnik, ki ni želel biti del LeBronovega videa in ki je kasneje predstavil svojo plat zgode. "Zjutraj je na vlak prišla gruča ogromnih košarkarjev in me skoraj zdrobila. Možakar zraven mene me je s komolcem skoraj zadel v glavo in sem ga prijazno vprašal, če lahko pazi na mojo glavo. Ni bil ravno prijazen, pravzaprav se je obnašal kot rit. Potem se je odločil, da me vključi v svoj film. Če bi radi vedeli ali je LeBron James rit, no, to jutro je bil, sam pa še nisem spil jutranje kave," je kasneje zapisal James Michael Angelo, sicer nepremičninski agent, v prostem času pa stand up komik in je vse skupaj obrnil na šalo. "Nisem vedel, da gre za LeBrona, saj ne spremljam nogometa."

Posnetek je seveda nemudoma postal internetna uspešnica, tudi zvečer v Madison Square Gardnu pa je LeBron s svojim obnašanjem marsikomu dvignil pritisk.

Članki iz rubrike