Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ku
ku
0 23.09.2017 08:19:41

ODLIČNA ŠALA, ŠE BOLJŠA POHVALA: Ko sta se Dončić in Randolph mučila v dresu Reala, je Goran Dragić objavil sporočilo, da ...

fiba
Luka Dončić in Anthony Randolph sta spet stopila na parket.

Osem njunih točk je bilo premalo za veselje Reala, Luka Dončić in Anthony Randolph sta izgubila na svoji prvi tekmi po koncu sanjskega evropskega prvenstva v Turčiji. Madridski klub se je v polfinalu španskega superpokala pomeril s Canario in izgubil s 64:73, tekmo pa si je prek televizijskega sprejemnika ogledal tudi Goran Dragić. In ko je šlo kraljevemu klubu še kako za nohte, je navdušil s svojo objavo na svetovnem spletu. S telefonom je namreč fotografiral dogajanje na tekmi, ob tem pa zapisal, da lahko Real reši samo Igor Kokškov.

"Kliči Igorja!" je dodal in nasmejal številne svoje sledilce na družbenem omrežju, a hkrati izrekel novo imenitno pohvalo svojemu dosedanjemu selektorju, ki je z vodenjem Slovenije na Eurobasketu kakopak navdušil številne. No, Kokoškov Realu seveda ni mogel priskočiti na pomoč in Dončić (6 točk takoj po poškodbi) in Randolph (2 točki) sta z igrišča tokrat odšla poklapana.

goran dragic
vszi

Članki iz rubrike