Mobilna verzija
marko potrč Odkrito.si

Planet TV spremenil šov The Biggest Loser

TANJA ZAGAR Svet24.si

FOTO: Takšna je Tanja Žagar po novem

denar, prihranki, varčevanje, evri, kalkulator Svet24.si

Prejemniki izredne in redne denarne socialne ...

Blaž Brodnjak Svet24.si

Skrivnostni sestanki pri Marjanu Šarcu

Selena Gomez Najstnica.si

Selena na jahti pokazala svoje telo v kopalkah

gregor Njena.si

Gledalci besni na produkcijo Planet TV

indira ekic Njena.si

Toliko se je Indira 'zredila' po koncu šova

ku
ku

Anthony Randolph RAZKRIL: Ko so mi ponudili igranje za Slovenijo, sem rekel NE! Premislil sem si zaradi ...

Profimedia

Po končanem evropskem prvenstvu je Anthony Randolph tako kot Luka Dončić takoj odpotoval v Madrid, oba pa danes že čaka španski superpokal.

O celotni izkušnji s Slovenijo in svojih načrtih za prihodnost je na dolgo in široko spregovoril za ameriške medije. In v intervjuju razkril ogromno zanimivosti. Med drugim tudi njegove prve občutke in prvo reakcijo, ko je dobil ponudbo, da bi zaigral za slovensko reprezentanco.

"Moja prva misel, ko so mi ponudili igranje za Slovenijo, je bila ne. Ko pomisliš na igranje za reprezentanco, si želiš igrati za državo, iz katere izhajaš. Si želiš, da bi bilo to nekaj posebnega. Nato sem se maja v Madridu sestal z Rašom Nesterovičem, Goranom Dragićem, agentom Radom Filipovićem. Povedali so mi, da iščejo manjkajoči člen v reprezentance in da bi v primeru, če bi prišel, Slovenija imela možnosti za kolajno. Pogovoril sem se s svojo ekipo in se odločili, da je to najboljša možnost, da sem izpostavljen in da še napredujem." Na vprašanje, ali je bil res plačan, da igra za Slovenijo, je odgovoril: "Ne, nisem bil plačan," ter nadaljeval: "Tako sem se odločil zato, da bi bil bolj izpostavljen in zaradi prednosti, ki jih prinaša potni list Evropske unije."