Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ku
ku
9 22.09.2017 14:31:34

Anthony Randolph RAZKRIL: Ko so mi ponudili igranje za Slovenijo, sem rekel NE! Premislil sem si zaradi ...

Profimedia
Po končanem evropskem prvenstvu je Anthony Randolph tako kot Luka Dončić takoj odpotoval v Madrid, oba pa danes že čaka španski superpokal.

O celotni izkušnji s Slovenijo in svojih načrtih za prihodnost je na dolgo in široko spregovoril za ameriške medije. In v intervjuju razkril ogromno zanimivosti. Med drugim tudi njegove prve občutke in prvo reakcijo, ko je dobil ponudbo, da bi zaigral za slovensko reprezentanco.

"Moja prva misel, ko so mi ponudili igranje za Slovenijo, je bila ne. Ko pomisliš na igranje za reprezentanco, si želiš igrati za državo, iz katere izhajaš. Si želiš, da bi bilo to nekaj posebnega. Nato sem se maja v Madridu sestal z Rašom Nesterovičem, Goranom Dragićem, agentom Radom Filipovićem. Povedali so mi, da iščejo manjkajoči člen v reprezentance in da bi v primeru, če bi prišel, Slovenija imela možnosti za kolajno. Pogovoril sem se s svojo ekipo in se odločili, da je to najboljša možnost, da sem izpostavljen in da še napredujem." Na vprašanje, ali je bil res plačan, da igra za Slovenijo, je odgovoril: "Ne, nisem bil plačan," ter nadaljeval: "Tako sem se odločil zato, da bi bil bolj izpostavljen in zaradi prednosti, ki jih prinaša potni list Evropske unije."

Članki iz rubrike