stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

ku
ku
9 22.09.2017 14:53:06

Randolph ŠOKIRAL: Med prvenstvom so me grozno zmerjali in mi GROZILI S SMRTJO? Zakaj? Vse po tem, ko sem ...

fiba
Američan s slovenskim potnim listom Anthony Randolph je prvič spregovoril o njegovem 'soočenju' s Kristapsom Porzingisom.

Verjetno se spomnite enega od najbolj vročih trenutkov tega evropskega prvenstva, ko sta si iz oči v oči gledala Anthony Randolph in Kristaps Porzingis in ko je vse skupaj mejilo na incident. Slovenski reprezentant je bil tik pred koncem tekme izključen, toda tega, kar je sledilo, si tudi sam ni mogel zamisliti. Razkril je namreč, da mu je telefon ves čas piskal zaradi žaljivih sporočil predvsem na twitterju. "Latvijski in turški navijači, ter ljudje iz New Yorka so komentirali na mojem profilu, zmerjali so me s tisto besedo na Č (v angleškem originalu seveda na N, kot se glasi zelo grd izraz za temnopoltega)," je povedal Randolph ter nadaljeval: "Govorili so mi, da sem smet in da me bodo ubili, če pridem v New York. Bilo je res zanimivo, toda nobenemu nisem odgovoril, nisem želel izgubljati energije zaradi takšnih stvari."

Randolph je še podrobno opisal incident s Porzingisom: "Zapletla sva se, skušal sem se izviti, toda nato sem ga imel kar naenkrat pred svojim obrazom. Rekel sem mu, da ima težavo. V tistem trenutku nisem videl smisla v tem, da bi nadaljevala, konec koncev je to le košarkarska tekma." Slovenski reprezentant se je pomiril šele takrat, ko se je družil s svojo ženo in hčerko po koncu tekme.

Članki iz rubrike