Mobilna verzija
marko potrč Odkrito.si

Planet TV spremenil šov The Biggest Loser

TANJA ZAGAR Svet24.si

FOTO: Takšna je Tanja Žagar po novem

denar, prihranki, varčevanje, evri, kalkulator Svet24.si

Prejemniki izredne in redne denarne socialne ...

Blaž Brodnjak Svet24.si

Skrivnostni sestanki pri Marjanu Šarcu

Selena Gomez Najstnica.si

Selena na jahti pokazala svoje telo v kopalkah

gregor Njena.si

Gledalci besni na produkcijo Planet TV

indira ekic Njena.si

Toliko se je Indira 'zredila' po koncu šova

ku
ku

Randolph ŠOKIRAL: Med prvenstvom so me grozno zmerjali in mi GROZILI S SMRTJO? Zakaj? Vse po tem, ko sem ...

fiba

Američan s slovenskim potnim listom Anthony Randolph je prvič spregovoril o njegovem 'soočenju' s Kristapsom Porzingisom.

Verjetno se spomnite enega od najbolj vročih trenutkov tega evropskega prvenstva, ko sta si iz oči v oči gledala Anthony Randolph in Kristaps Porzingis in ko je vse skupaj mejilo na incident. Slovenski reprezentant je bil tik pred koncem tekme izključen, toda tega, kar je sledilo, si tudi sam ni mogel zamisliti. Razkril je namreč, da mu je telefon ves čas piskal zaradi žaljivih sporočil predvsem na twitterju. "Latvijski in turški navijači, ter ljudje iz New Yorka so komentirali na mojem profilu, zmerjali so me s tisto besedo na Č (v angleškem originalu seveda na N, kot se glasi zelo grd izraz za temnopoltega)," je povedal Randolph ter nadaljeval: "Govorili so mi, da sem smet in da me bodo ubili, če pridem v New York. Bilo je res zanimivo, toda nobenemu nisem odgovoril, nisem želel izgubljati energije zaradi takšnih stvari."

Randolph je še podrobno opisal incident s Porzingisom: "Zapletla sva se, skušal sem se izviti, toda nato sem ga imel kar naenkrat pred svojim obrazom. Rekel sem mu, da ima težavo. V tistem trenutku nisem videl smisla v tem, da bi nadaljevala, konec koncev je to le košarkarska tekma." Slovenski reprezentant se je pomiril šele takrat, ko se je družil s svojo ženo in hčerko po koncu tekme.