900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ku
ku
0 16.06.2017 11:03:33

Kaj mu je bilo tega treba!? Zvezdnik Golden Stata se je pred milijonom navijačev norčeval iz LeBrona (video)

Reuters
Košarkarji Golden Stata so proslavili naslov najboljše ekipe v ligi NBA.

Parada pred več kot milijonom navijačev je bila veličastna, znova pa se je v središču pozornosti znašel Draymond Green, največji provokator v ekipi Golden Stata, a hkrati tudi košarkar z verjetno največjim srcem. Ravno zato ga pristaši Warriorsov obožujejo.

In ko je Green dobil v roke mikrofon pred milijonskim avditorijem, je bilo jasno, da se bo zgodilo nekaj posebnega. Krilni center se je na odru pojavil z majico "Quickie", s katero je želel povedati, da so Warriorsi hitro opravili s Clevelandom. Črka Q je bila identična tisti črki, ki jo imajo na parketu zarisano pri Clevelandu, v svoji dvorani Quicken Loans Arena. 

"Quickie, res je bilo vse skupaj hitro," je Green nagovoril publiko, nato pa je izstrelil precej strupenih puščic proti LeBronu Jamesu. "Nekdo govori o super moštvu, o tem, da nikdar ni igral za super moštvo. Naj ti povem nekaj, brat. Ti si začel vse skupaj. 'Slim' (Kevin Durant op. p.) je bil 2. izbor na naboru, Steph je bil 7., Klay je bil 11., jaz sem bil 40... 47., tam nekje. Nismo imeli 1. izbora, okrog katerega smo gradili, niti 4. niti 5. (LeBron James je bil 1. izbor leta 2003, Chris Bosh 4. in Dwyane Wade 5. op. p.). Mi smo pač zgradili boljše,"

je modroval Green. 

Na družabnih omrežjih se je na vse skupaj odzval tudi LeBron James, ki je zapisal samo: "Quickie? To je vse, kar je napisala?" Komentar, ki je prejel veliko število 'všečkov', med drugim tudi od enega največjih zvezdnikov lige, prvega igralca Houstona Jamesa Hardna.

Greenov šov se začne na 19.48. 

Članki iz rubrike