Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
16.10.2015 15:56:54
Deli članek:

Slabi obeti - mar Lamar Odom res bije bitko z mlini na veter?

Reuters

Košarkarski zvezdnik Lamar Odom se v bolnišnici v Nevadi še naprej bori za svoje življenje.

Iz Združenih držav Amerike prihajajo zaskrbljujoče novice glede zdravstvenega stanja Lamarja Odoma. Večje število medijev namiguje, da se košarkarski zvezdnik, ki si je nekoč skupaj s Sašo Vujačićem delil garderobo pri Los Angeles Kingsih, še naprej bori za življenje, toda zdravniški optimizem je menda vedno manjši. Odomove možnosti za preživetje naj bi bile še naprej polovične, se pa strokovnjaki bojijo, da četudi bi orjak iz Queensa okreval, bi imel bržčas le majhne možnosti za to, da bi živel normalno življenje.

Največji problem je, ker naj bi Odom med štiridnevnim razvratom v bordelu zaužil kombinacijo kokaina, alkohola in viagre iz naravnih substanc. To naj bi imelo pogubne posledice na njegove notranje organe, ki so zdaj, ko se Odom v bolnišnici bori za življenje, menda v res zelo slabem stanju. Ena redkih dobrih stvari pri tej kalvariji je, da so Odoma po tem, ko je padel v nezavest, našli dokaj hitro. Posledično njegovo telo ni bilo predolgo brez kisika; če bi ga našli kasneje, mu pravzaprav ne bi bilo pomoči.

Toda kljub vsemu Odom ne diha samostojno, ampak s pomočjo aparatov. In dlje bo temu tako, slabši bodo košarkarjevi obeti za okrevanje. Že zdaj se zna zgoditi, da nikdar več ne bo mogel živeti normalnega življenja.