Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
20.06.2015 18:29:28
Deli članek:

Jenkins hudo užalil Mačvana (video)

Ameriški košarkar Crvene zvezde v odhodu Charles Jenkins si je privoščil zelo grd izpad na račun kolega iz vrst Partizana.

Navijači Crvene zvezde centra Partizana Milana Mačvana pogosto žalijo z napevom Vrati konju glavu Mačvane (Mačvan, vrni konju glavo, op. p.), ki naj bi nastal na podlagi specifičnega zunanjega videza srbskega reprezentanta. Zadeva pa se je s tribun preselila na povsem drugo raven. 

Med proslavo naslova državnega prvaka je pred številnimi navijači v roke vzel megafon odlični ameriški košarkar Charles Jenkins in na očitno nagovarjanje soigralcev prestopil mejo dobrega okusa. Na glas je namreč začel vpiti žaljivo pesem, čemur je sledilo glasno petje privržencev rdeče-belih. Oboje je dobro vidno in slišno na priloženem posnetku.  

Jenkis je sicer dolgo časa veljal za izjemno korektnega košarkarja, ki so ga navijači Crvene zvezde oboževali, navijači Partizana pa spoštovali. Zdaj pa se je pošteno zameril črno-belim in srbski javnosti, predvsem pa je ob slovesu od Beograda hudo užalil kolega, ki se prav tako vori na parketu.