Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
25.02.2015 22:18:16
Deli članek:

Krajšo je potegnil Rondo (video)

vszi

Sinočnji obračun lige NBA med Dallasom in Torontom so Telički dobili z 99:92.

Vendar pa je še sredi tretje četrtine nekoliko bolje kazalo gostom, ti so v tretji minuti tega dela igre vodili s 62:53. Domačini so začeli napad po prejetem zadetku, a ga je že po nekaj sekundah prekinil trener Rick Carlisle, ki je precej jezen zahteval minuto odmora.


Ko so igralci hodili proti klopi, je verbalno napadel organizatorja igre Rajona Ronda, ki mu ni ostal dolžen. Po vročem besednem dvoboju je igralec ostal na klopi in se ni več vrnil na parket. 

Po srečanju je Carlisle povedal, da sta se z igralcem sporekla zaradi različnih mnenj. "Izmenjala sva si nekaj besed in po tem je bilo zame te zgodbe konec." Na vprašanje, ali Rondo ni več igral zaradi disciplinskega ukrepa ali trenerske odločitve, je kratko in jasno odvrnil: "Ni igral, ker sem jaz trener in ker sem se v tistem trenutku tako odločil."

V zgodnjih četrtkovih urah po srednjeevropskem času bo Dallas gostoval v Atlanti. Carlisle je moral nato odgovoriti še na vprašanje, ali bo Rondo prvi organizator igre v tem dvoboju. "Saj smo ga zato pripeljali."

Rondo je v Dallas prišel sredi decembra iz Bostona, kjer je preživel osem sezon, in se mogoče še ni v popolnosti privadil na novo okolje. Po tekmi, v kateri je v slabih osemnajstih minutah vknjižil štiri točke in podaje, se Rondo ni odzval na dogajanje