Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
02.02.2015 12:45:55
Deli članek:

Izgubil stavo in pojedel čevelj (video)

Reuters

Tekma vseh zvezd lige NBA se bo igrala 15. februarja, gostila pa jo bo legendarna newyorška dvorana Madison Square Garden.

Slaba dva tedna pred prireditvijo so že znani udeleženci prestižnega srečanja, na seznamu pa ni Portlandovega organizatorja igre Damiana Lillarda. Za 24-letnikom je odlična sezona, o čemer pričajo tudi njegovi statistični podatki.

Na dozdajšnjih 48 tekmah je na parketu v povprečju prebil dobrih 36 minut. V tem času pa je dosegel skoraj 22 točk na srečanje ter prispeval še 4,6 skoka in 6,3 asistence. To vseeno ni bilo dovolj, da bi si izboril udeležbo na All-Staru.

Lillard je že podal svoje mnenje o tem, seveda ni mogel skriti razočaranja, dejal je celo, da so odgovorni s tem pokazali nespoštovanje do njega.

Njegov izostanek je dvignil kar precej prahu med poznavalci razmer v ligi NBA, v medijih in med navijači. Eden izmed njih z imenom Josh Thatcher je velik privrženec Portlanda. Na Twitterju je celo stavil, da bo pojedel čevelj, če Lillard ne bo izbran na tekmo vseh zvezd.

Stavo je izgubil in držal besedo. Pojedel je čevelj. Res da je bil otroški, a ga je vseeno pojedel. Vse skupaj je zabeležila tudi kamera.