Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
31.01.2015 13:23:46
Deli članek:

Turner se je zaman trudil (video)

vszi

Evan Turner je 26-letni in 201 centimeter visoki ameriški košarkar, ki v letošnji sezoni nosi dres NBA moštva Boston Celtics.

Njegova ekipa je sinoči na svojem parketu gostila Houston in ostala praznih rok. Rakete so slavile s 93:87. To je bil Bostonov drugi zaporedni poraz. Med tistimi, ki bi najraje čim prej pozabili zadnji večer, pa je prav gotovo prej omenjeni Turner.

Branilec je v dobrih dvajsetih minutah, ki jih je preživel na igrišču, dosegel le štiri točke. Njegov met iz igre je bil katastrofalen, od dvanajstih poskusov sta bila namreč natančna samo dva. Desetkrat je zgrešil, kar trikrat pa mu je to uspelo v enem napadu!

Po uspešno ujeti žogi v obrambi je hitro stekel v protinapad in vsi so mislili, da bo z lahkoto vknjižil dve točki za svoje moštvo. Vendar pa je Turner iz bližine zgrešil.

Kljub temu je ujel odbito žogo, poskusil še enkrat, a vnovič zgrešil. Vendar se je še drugič izboril za odbito žogo, še enkrat vrgel na koš, a spet zgrešil cilj.

Razočarani Turner je nato svoje frustracije sprostil tako, da se je nemočen obesil na Donatasa Motiejunasa in dobil osebno napako.

Za konec lahko še dodamo, da Turnerjeva plača v tej sezoni znaša tri milijone evrov, vendar ko ne gre, ne gre.