Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
eč
24.07.2014 19:23:26
Deli članek:

Po morilca na twitter

twitter

Na pomoč vsi, ta tip je umoril mojo teto, je na twitterju zapisal Matt Barnes, košarkar LA Clippers.

Matt Barnes, krilni košarkar ameriškega NBA kluba Los Angeles Clippers, je na svetovnem spletu prosil vse, naj mu priskočijo na pomoč pri iskanju morilca njegove tete! Oseminštiridesetletno Tanganyiko Williams je do smrti menda zabodel njen odtujeni mož Michael Williams, ki ga policija za zdaj neuspešno išče. Zato je Barnes na twitterju objavil fotografijo domnevnega morilca in prosil za pomoč vse, ki bi karkoli vedeli o omenjenem moškem.

"Ta tip je zabodel mojo teto v vrat in jo pustil umreti na pločniku. Na poti do bolnišnice je umrla v reševalnem avtomobilu," je zapisal 34-letni košarkar, ki je v preteklosti igral za številne klube, tudi New York Knicks, Phoenix Suns in Los Angeles Lakers. Po objavi naj bi policija že dobila številne namige o tem, kje v Sacramentu naj bi se domnevni morilec nahajal.

"Vedno manj prostora bo imel za skrivanje," je pristavil David Williams mlajši, sin nesrečnice, ki pa z domnevnim morilcem ni krvno povezan. David Williams mlajši je še dodal, da se je njegova mama želela ločiti od menda nasilnega moža.