franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

ue
ue
1 06.05.2023 12:40:08

Žalovanje v Beogradu, Ljubljančani pa niso želeli prestaviti tekme?! Srbski klub s prstom pokazal na Cedevito Olimpijo in ligo ABA!

alesfevzer.com
Košarkarje Cedevite Olimpije v soboto zvečer čaka drugi dvoboj četrtfinala lige ABA.

Na prvi tekmi pred tednom dni v Stožicah so Beograjčane premagali, tako da potrebujejo še eno zmago za uvrstitev v polfinale. Drugi obračun bo v dvorani FMP-ja, morebitni odločilni tretji spet v Ljubljani.


Te dni sta v Srbiji seveda glavna tema sredin in četrtkov morilski pohod, v katerih je umrlo kar 17 oseb. Od petka do nedelje je razglašeno žalovanje in prav to je bil razlog, da so pri FMP-ju želeli prestaviti sobotni dvoboj s Cedevito Olimpijo. A, kot so zapisali pri srbskem klubu, niso naleteli na pozitiven odgovor pri Ljubljančanih in vodstvu lige ABA.

'Košarkarji FMP SoccerBeta bodo v soboto ob 20. uri na drugi tekmi končnice lige ABA pričakali Ljubljančane. To bo drugi od treh dni žalovanja, ki jih je določila vlada Republike Srbije. Želja KK FMP SoccerBet je bila prestaviti tekmo na ponedeljek, a žal klub ni naletel na razumevanje tekmecev in regionalnega tekmovanja. V dneh, ko je cela naša država zavita v črnino, se bo v FMP Areni igrala tekma, kar smo kot klub ocenili za neprimerno,' so zapisali pri FMP-ju in dodali, da bodo v celoti upoštevali protokole, ki jih zahteva zakon v dneh žalovanja. 'Strokovni štab in igralci se bodo kljub poplavi čustev, ki so preplavila tako njih kot celoten naš narod, potrudili, da klub in Srbijo v tem težkem trenutku predstavijo v najboljši luči.'

Članki iz rubrike