Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

sta
sta
0 23.07.2022 10:03:30

Zmaji potrdili novo okrepitev: Veseli smo, da se nam je končno pridružil

alesfevzer.com
Iz Cedevite Olimpije so sporočili, da si sklenili pogodbo s centrom Karlom Matkovićem.

Ta je aprila 2019 že podpisal profesionalno pogodbo s takratno zagrebško Cedevito, nato pa kot posojen igralec nastopal za Beograd in Mego. Zdaj je sklenil prvo pogodbo s Cedevito Olimpijo.

Matković, 208 centimetrov visoki 21-letnik, rojen v Livnu v Bosni in Hercegovini, ki pa v članski konkurenci igra za Hrvaško, je svojo prvo profesionalno pogodbo podpisal s takratno zagrebško Cedevito, zdaj pa bo prvič, odkar je leta 2019 prišlo do združitve Cedevite in Olimpije, branil barve ljubljanskega kolektiva.



"Veseli smo, da se nam bo v Ljubljani po treh sezonah, ki jih je kot posojen igralec lahko izkoristil za pridobivanje prepotrebnih izkušenj, pridružil Karlo Matković. Karlo je del Cedevite Olimpije, v zadnjih dveh sezonah pa je v Megi dokazal, za kako nadarjenega košarkarja gre, in vsi pričakujemo, da bo pod budnim očesom našega strokovnega štaba v Ljubljani še bolj napredoval," je povedal športni direktor Cedevite Olimpije Sani Bečirović.

"Končno je Karlo pristal med nami v Cedeviti Olimpiji. Zelo srečni smo, da se nam bo pridružil. Gre za igralca, ki ima zelo velik potencial, je pa hkrati tudi hvaležen in mlad igralec z veliko mladostne energije, ki jo bo prenesel na celotno ekipo. Zagotovo bo z nami napredoval in nam pomagal, da dosežemo naše cilje. Zagotovo se bo vklopil v naš sistem hitre in energične igre z veliko skoki in kontaktom," pa je prihod mladega centra pospremil glavni trener Jurica Golemac.

Članki iz rubrike