stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

STA
STA
0 18.05.2020 19:20:39

Pri OLIMPIJI na POLNO! Pridružil se jim je tudi glavni povezovalec ...

alesfevzer.com
Ljubljanski košarkarji od danes vadijo pod budnim očesom Golemca.

Košarkarji Cedevite Olimpije so po izbruhu epidemije novega koronavirusa danes v dvorani Stožice opravili prvi skupni trening pod budnim očesom glavnega trenerja Jurice Golemca ter obeh njegovih pomočnikov Tea Čizmića in Dragiše Drobnjaka in strokovnjaka za telesno pripravo Filipa Ujakovića.

"Občutek, da smo znova nazaj na igrišču, je odličen. Znova lahko normalno delamo," je za spletno klubsko stran uvodoma dejal Golemac.

"Še naprej moramo biti pozorni in skrbeti, da vse delamo po smernicah ministrstva za zdravje in Nacionalnega inštituta za javno zdravje. Za vse nas je dejstvo, da smo nazaj v Stožicah, dobro. Končno se premikamo in se pripravljamo na morebitno nadaljevanje sezone, po drugi strani pa tudi za novo sezono. Vesel sem, da sem znova nazaj. Tudi fantje so v dobrem stanju, vidi se, da zadnja dva meseca niso mirovali," je še dodal Golemac.

Odločitev o nadaljevanju regionalnega tekmovanja bo znana v sredo, 27. maja, ko bo prek videokonference potekala skupščina klubov regionalnega tekmovanja.

Člani izvršnega odbora Košarkarske zveze Slovenije so na dopisni seji, ki je bila 20. marca, sprejeli odločitev, da so tekmovanja v vseh ligah in starostnih kategorijah pod okriljem KZS za sezono 2019/20, končana. Državnega prvaka v tej sezoni ni bilo, v ženski konkurenci pa so to postale igralke Cinkarne Celje.


Značke: cedevita, olimpia

Članki iz rubrike