alex volasko Dobra karma

Najlepši slovenski zvezdniški par gre končno ...

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

špela trafela Svet24.si

Mlada znanstvenica, ki ne zna lenariti in odkriva ...

z najo Svet24.si

»Kdo ima v tem sistemu posebne potrebe: naši ...

kuzma, korona-virus, meja, mejni-prehod Necenzurirano

Ko te izsiljuje Dunaj, se ti stoži po Bruslju

jelena karleuša Odkrito.si

Ljubil naj bi jo znan turški igralec!

jurij zrnec Njena.si

Jurij Zrnec na novi fotografiji popolnoma ...

ps
ps
0 19.03.2020 09:43:23

Sani Bečirović odločno pravi: Položaj je tak, da bi ta trenutek morali ...

alesfevzer.com
V Stožicah je, razumljivo, mrtvilo.

Pri Cedeviti Olimpiji so tako kot v veliko klubih igralcem do nadaljnjega dali prosto, športni direktor Sani Bečirović pa pravi, da bi bilo sezono najbolje končati.

Kot je povedal za klubsko spletno stran, si težko predstavlja, da bi se košarka v tej sezoni še igrala. Še več, po njegovem bi morali odgovorni čim prej uradno razglasiti, da je za letos konec. "Vsi v klubu smo mnenja, da je položaj, v katerega je celoten svet potisnila pandemija koronavirusa, takšen, da bi se moralo tekmovanje zaključiti ta trenutek, ob tem pa končni zmagovalec ni pomemben. Naš predlog o predčasnem zaključku sezone smo že posredovali Košarkarski zvezi Slovenije, Združenju košarkarskih prvoligašev Slovenije in preostalim klubom, ki sodelujejo v 1. slovenski košarkarski ligi. Enakega mnenja pa smo tudi, kar zadeva nadaljevanje sezone v ligi ABA," je dejal Bečirović.

Nato je še dodatno pojasnil, kaj govori v prid takemu predlogu, četudi bi se trenutne razmere čez nekaj časa izboljšale. "Če kdorkoli pričakuje, da se lahko katerikoli igralec normalno vrne na igrišče po tem, ko vsaj dva tedna praktično ne more trenirati v nekih normalnih razmerah, se močno moti. V teh trenutkih je težko govoriti o športu. Ta mora biti veselje, druženje in nadgradnja čustev, ko se vse zadeve na svetu odvijajo normalno. V tem trenutku morajo biti vse misli usmerjene v zdravje ljudi, šport pa mora ostati v ozadju."

Članki iz rubrike