luna roka Dobra karma

Naravni ritmi v mesecu aprilu skozi djotiš ...

babica, ženska, zamišljena, žalostna, upokojenka, starka Svet24.si

Izpoved slovenske starostnice: "Po vasi so ...

lucija sikovec usaj pl1 Reporter.si

Upam si trditi, da ko je Janša prevzel ...

infekecijska klinika ljubljana, koronavirus Svet24.si

V soboto potrjenih 46 novih okužb, ugasnili dve ...

sanolabor, maske, zdravko-počivalšek Necenzurirano

Afera maske: dobil desetmilijonski posel, dolguje ...

04CONTAGION-01-videoSixteenByNineJumbo1600 Odkrito.si

Je to film, ki je napovedal pandemijo ...

inja zalta Njena.si

Preobrat: Inja Zalta po zbiranju denarja že doma

ps
ps
0 19.03.2020 09:43:23

Sani Bečirović odločno pravi: Položaj je tak, da bi ta trenutek morali ...

alesfevzer.com
V Stožicah je, razumljivo, mrtvilo.

Pri Cedeviti Olimpiji so tako kot v veliko klubih igralcem do nadaljnjega dali prosto, športni direktor Sani Bečirović pa pravi, da bi bilo sezono najbolje končati.

Kot je povedal za klubsko spletno stran, si težko predstavlja, da bi se košarka v tej sezoni še igrala. Še več, po njegovem bi morali odgovorni čim prej uradno razglasiti, da je za letos konec. "Vsi v klubu smo mnenja, da je položaj, v katerega je celoten svet potisnila pandemija koronavirusa, takšen, da bi se moralo tekmovanje zaključiti ta trenutek, ob tem pa končni zmagovalec ni pomemben. Naš predlog o predčasnem zaključku sezone smo že posredovali Košarkarski zvezi Slovenije, Združenju košarkarskih prvoligašev Slovenije in preostalim klubom, ki sodelujejo v 1. slovenski košarkarski ligi. Enakega mnenja pa smo tudi, kar zadeva nadaljevanje sezone v ligi ABA," je dejal Bečirović.

Nato je še dodatno pojasnil, kaj govori v prid takemu predlogu, četudi bi se trenutne razmere čez nekaj časa izboljšale. "Če kdorkoli pričakuje, da se lahko katerikoli igralec normalno vrne na igrišče po tem, ko vsaj dva tedna praktično ne more trenirati v nekih normalnih razmerah, se močno moti. V teh trenutkih je težko govoriti o športu. Ta mora biti veselje, druženje in nadgradnja čustev, ko se vse zadeve na svetu odvijajo normalno. V tem trenutku morajo biti vse misli usmerjene v zdravje ljudi, šport pa mora ostati v ozadju."

Članki iz rubrike