ženska Dobra karma

Na površino prihaja vaša občutljivost, zato ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za petek, 28. februarja

POL2020423GIL2622zt Reporter.si

Patološka janšofobija na eni in odrešenjsko ...

Anika Horvat Svet24.si

Anika res že drugič v pričakovanju?

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Furs od Zorana Jankovića terja osem letnih plač

Ema 2 Njena.si

EMA: Nepričakovana poteza RTV Slovenija ...

hana rodić3 Njena.si

Hana razkriva: Šov v hiši s pomočjo alkohola?

sta
sta
0 03.02.2020 19:43:45

OZADJE PRESTOPA KOPER-LJUBLJANA: Igralec zadovoljen z razpletom, v Kopru pa PRESENEČENI

aba
Slovenski košarkarski prvak Koper Primorska je sporazumno prekinil sodelovanje s 26-letnim centrom Ivanom Marinkovićem, so sporočili iz kluba. Marinković bo kariero nadaljeval pri Cedeviti Olimpiji.

Marinković, srbski košarkar, ki ima tudi slovenski potni list, je v Koper prišel v začetku sezone 2018/19 in s klubom že v uvodni sezoni osvojil vse štiri možne lovorike, državno prvenstvo, pokalno tekmovanje, ligo Aba 2 in slovenski superpokal.

V tej sezoni je v državnem prvenstvu povprečno dosegal po 14,1 točke in 4,4 skoka, v ligi Aba pa v povprečno 22 minutah na parketu 10,6 točke in 5,8 skoka na tekmo."Po prejeti ponudbi s strani Cedevite Olimpije, da že letos okrepim njihove vrste, je vodstvo Koper Primorske prisluhnilo moji želji in dogovorili smo se za sporazumno prekinitev sodelovanja. Z ekipo smo dosegli veliko uspehov, v Kopru in klubu pa sem preživel nekaj najlepših trenutkov v karieri, zato odhod nikakor ne bo lahek. Žal so se sicer še vedno visoki cilji kluba v zadnjem času malo spremenili, sam pa se vseeno želim že v naslednji sezoni preizkusiti še v kakšnem evropskem tekmovanju. Hvala klubu za razumevanje, želim jim veliko sreče in uspehov še naprej," je dejal Marinković.

Vodja ekipe Goran Jagodnik pa je dodal: "Ne skrivamo, da nas je ponudba ljubljanskega kluba, ki jo je prejel Marinković v tako zelo pomemben obdobju sezone, presenetila. Vseeno smo prisluhnili željam in ciljem igralca ter se z njim dogovorili, da kljub sklenjeni pogodbi še za naslednjo sezono sporazumno prekinemo sodelovanje."

Članki iz rubrike