ženska Dobra karma

Na površino prihaja vaša občutljivost, zato ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za petek, 28. februarja

POL2020423GIL2622zt Reporter.si

Patološka janšofobija na eni in odrešenjsko ...

picerija viva2 Svet24.si

Gostinec iz Kranja zaprl lokal, delavcem pa ni ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Furs od Zorana Jankovića terja osem letnih plač

hana rodić3 Njena.si

Hana razkriva: Šov v hiši s pomočjo alkohola?

Ema 2 Njena.si

EMA: Nepričakovana poteza RTV Slovenija ...

nu
nu
3 02.02.2020 20:02:50

Zakaj so na tekmi med Krko in Cibono sodniki IZKLJUČILI FRANCIJA KEKA?!

alesfevzer.com
Na sobotni tekmi med Krko in Cibono v Novem mestu je prišlo do nenavadne situacije. Sodniki so namreč izključili napovedovalca v dvorani.

Vlogo napovedovalca na tekmah Krke opravlja Franci Kek, ki je nekoč navduševal Slovenijo s skrito kamero. V soboto je svoje delo končal predčasno, saj je sodniška trojka (Uroš Obrknežević, Milan Nedović, Ivan Stefanović) posredovala pri delegatu (Željko Jovanović), slednji pa je med polčasom pristopil do Keka in mu sporočil, da je za danes končal. 


In kaj je sodniško trojico tako zmotilo? Kamen spotike naj bi bilo to, da je Kek gledalcem v dvorani – v nekoliko pikrem slogu, kot so zapisali pri Dolenjskem listu  sporočil, koliko prostih metov sta do takrat izvajali obe ekipi. Zagrebčani naj bi jih do tistega trenutka izvajali 16, domači nobenega. 


»Povedal sem, da je Cibona metala 16 prostih metov in Krka nobenega. Ob polčasu mi je delegat povedal, da sem za danes končal, ker komentiram sodniške odločitve,« je na twitterju svojo plat zgodbe na kratko predstavil Kek. 


Sodniki niso bili navdušeni nad njegovim predstavljanjem dejstev, zato so posredovali pri delegatu. In slednji je sprejel odločitev. Kdo ve, morda je Kek pomislil, da se je tokrat sam znašel na napačni strani skrite kamere. Toda ni šlo za skrito kamero ali šalo, Kek je moral resnično predati mikrofon.

P. S.: Cibona je na koncu zmagala s 77:69. Gostje so na celotni tekmi izvajali 25 prostih metov, domači 10.

Značke: krka, cibona, franci-kek

Članki iz rubrike