Aleksander Lukašenko Svet24.si

KGB o dronih iz Litve, Lukašenko na zahod ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

dino-in-hrvoje, skrito-v-raju Njena.si

Ste prepoznali drugačno igro Hrvoja in Dina?

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
2 23.12.2019 21:28:58

Primorska še naprej PUŠČA NA VSE STRANI! Zapustil jo je še eden od nosilcev

aba
Koprski košarkarji so danes s tekmo proti Crveni zvezdi začeli novo poglavje. Poraz s prvaki je bil znosen, ekipa je namreč v teh dneh doživela kar hud udarec.

Pod težo finančnih težav so moštvo v minulih dneh zapustili Marjan Čakarun (odšel v madžarski Szolnoki), Marko Jagodić-Kuridža (Crvena zvezda) in Lance Harris (Mornar), sledil jim je tudi trener Jurica Golemac, ki ga mnogi povezujejo z Budućnostjo. Na izstopnih vratih ali celo že zunaj je tudi nadarjeni organizator igre Žan Mark Šiško, ki bo kot vse kaže nadaljeval kariero pri münchenskem Bayernu.

Na današnji tekmi v rumeno-modri zasedbi, ki jo po novem vodi Andrej Žakelj, ni bilo niti drugega Američana Stephena Holta. Zdaj je že jasno, da se branilec vrača v Kazahstan - k Astani, kjer je igral že v prejšnji sezoni in v ligi VTB na 21 tekmah v povprečju dosegal 11,3 točke.

holt
www.alesfevzer.com


S Primorsko je na začetku sezone podpisal dveletno pogodbo, a se ambiciozna zgodba žal ni izšla. V povprečno 22 minutah je Holt v Kopru dosegal 10,3 točke in 1,7 podaje. Zdaj bo kariero nadaljeval pri 11. moštvu lige VTB.

Državne prvake je torej zapustilo pet nosilnih košarkarjev in trener Golemac - tvorec obalne - a prehitro končane - pravljice.

Značke: primorska, liga-aba

Članki iz rubrike