Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
24.11.2019 15:58:07
Deli članek:

NORO! Drama V SLOVENIJI, sodnik IZKLJUČIL ... NOVINARJA! Kje? Zakaj? Koga? Tu so PODROBNOSTI!

Neverjeten dogodek na tekmi Krka - Igokea v Novem mestu.

Mnogi navijači novinarjev ne postavljajo na vrh seznama priljubljenosti, zato se bodo nekateri ob tej zgodbi od srca nasmejali. Zgodilo se je v soboto zvečer, Krka je na pomembni tekmi lige ABA za točko premagala Igokeo, dramatičen razplet pa je zahteval tudi žrtev v zelo neobičajnih vrstah. Naših. Novinarskih. Sodnik je namreč izključil poročevalca Dolenjskega lista in zahteval njegov odhod iz dvorane pred nadaljevanjem obračuna. 

Kot so povedali tisti, ki so bili priče celotni zadevi, je omenjeni novinar bil preglasen ravno v odnosu do sodnika - po nekaterih informacijah je glasno kritiziral njegovo delo, po drugih informacijah je šel še dlje od tega. V vsakem primeru je sodnik ocenil, da novinar nima pravice početi, kar je počel, in ga je ... izključil. Ker ni dovolil, da bi se tekma nadaljevala, dokler gospod ne zapusti dvorane, se je na koncu to tudi res zgodilo in delivci pravice so nato prižgali zeleno luč. 

Dogodek je tako redek, da ni jasno, ali ima sodnik do česa takega pravico, in zanimivo bo videti, kako se bodo opredelili odgovorni.