palestina Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

profimedia-0856756263 Svet24.si

Ukrajina bo v vojsko novačila zapornike

panvita Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

Rhea Bullos Ekipa24.si

'Superge' za 200 evrov? Ne, tudi tako se lahko ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

ku
ku
1 23.11.2019 15:46:55

Jure Zdovc na klopi Crvene zvezde? Predsednik Čović POSTREGEL Z BOMBO in objavil ime novega trenerja

V edinem evroligašu iz regije, pri Crveni zvezdi, so seznam kandidatov za novega trenerja skrčili na dve imeni - Xavija Pascuala in Jureta Zdovca. Tako so še včeraj zvečer poročali srbski mediji.

Jasno, v Sloveniji je završalo. Bo nekdanji slovenski selektor in nazadnje trener Petrola Olimpije, ki je ob ustanovitvi novega kluba v Stožicah ostal brez dela in svoje mesto prepustil Hrvatu Slavenu Rimcu, prevzel velikana iz Beograda? Bo na vroči beograjski klopi nadaljeval delo Zmaga Sagadina, ki je v srbski prestolnici deloval med letoma 2002 in 2004?

BOMBA! Tako so novico imenovali v Srbiji in tako jo imenujejo tudi danes, ko je postalo jasno, da ne Pascual ne Zdovc ne bosta vodila Crvene zvezde. Predsednik kluba iz Malega Kalemegdana Nebojša Čović je javnosti sporočil, da je novi trener Dragan Šakota, ki je med letoma 2005 in 2007 že vodil rdeče-bele.



Srbski strokovnjak, ki je dolgo deloval v Grčiji (nazadnje je vodil AEK), je podpisal pogodbo 1+1. "Gospoda Šakoto smo izbrali po natančni analizi več trenerjev," je dejal Čović in s tem dal bržčas vedeti, da je bil predmet preučevanja tudi Zdovc. Med cilji kluba ostaja naslov prvaka v ligi ABA in čim več zmag v evroligi.

Crvena zvezda ima v tem trenutku v ligi ABA štiri zmage in tri poraze in je na sredini lestvice. Cedevita Olimpija je z le enim porazom - skupaj z Budućnostjo - na vrhu. Beograjčani bodo skupaj z novim trenerjem Šakoto v Stožicah gostovali čez en teden, prihodnjo nedeljo ob 17. uri.

Članki iz rubrike