gobar01 Svet24.si

Zakaj strastni gobarji ne izdajo bogatega rajona

alma drešević Svet24.si

Otrok ni več kazal znakov življenja, prisebna ...

sezone Dobra karma

Dobre plati značaja nam določa rojstna sezona

Festival že tradicionalno gosti Zemono Svet24.si

Kdo so sodobni slovenski graščaki in kako ...

colja1 Odkrito.si

Ženske, pogovarjajmo se o spolnosti!

NIKA ZORJAN (presenečenje) (2 of 2) Njena.si

Nika Zorjan priznala, da je Rok Piletič ...

Zvezdana Mlakar in Zoran Klemenc Njena.si

Zvezdana razkrila, kaj se je zgodilo z možem

ue
ue
0 20.09.2019 10:52:33

Največja zmaga izven igrišča! KOPRČANI osrečili SESTRICI, iskre v OČEH nepozabne! (video)

Daniko Kesić/KK Koper Primorska
Koprčani so pripravili veliko presenečenje.

V zadnjem obdobju so zmage košarkarjev Kopra Primorske postale nekaj običajnega. Lahko bi rekli, da so se jih tigri že kar navadili. A za največjo dosedanjo si zagotovo lahko štejejo tisto, ki so jo dosegli izven parketa. Kapetan Alen Hodžić, letošnji novinec iz ZDA Stephen Holt in maskota tiger Sixty so namreč z obiskom na domu presenetila goreči navijačici kluba, 9-letno Andreo in njeno 6-letno sestrico Andjelino. Otroško veselje ob nenapovedanem obisku je bilo kakopak nepopisno.

Le peščica tekem v zadnjih dveh sezonah je minila, ne da bi mladenki ob spremstvu matere Jadranke na tribunah močno stiskali pesti za koprske košarkarje. Njuna ljubezen do oranžne žoge se je pred dvema letoma rodila precej po naključju. Stanovanjski blok v Kopru je tedaj dobil novega soseda, ki je zaradi videza in višine izstopal iz okolja, ki sta ga vajeni. Govor je o nekdanjem tigru, 208 centimetrov visokemu orjaku iz karibskega otočja, Shawnu Kingu.
Andrea in Andjelina sta bili do Shawna sprva precej zadržani, a sta ju njegova prijaznost in smeh hitro prepričali. Na trenutke bi lahko rekli, da je pokazal celo več otroške radoživosti kot mladenki. In ko sta ti ugotovili, da Shawn igra košarko, sta sklenili, da si ga morata nujno ogledati tudi na parketu.Udeležile sta se prve tekme, pa druge in tretje. In plamen veselja v očeh ob obisku košarkarskih tekem do danes ni usahnil, kvečjemu le še pridobiva na moči.
Sredin nenapovedan obisk trojice iz Kopra Primorska je Andreo in Andjelino izjemno presenetil. Alenu, Stephenu in Sixtyju sta dekleti vneto razlagali o svojih vsakdanjih dogodivščinah. Andrea se je pohvalila, da je začela obiskovati košarkarski krožek na svoji osnovni šoli, z Alenom sta skupaj rešila del domače naloge, medtem pa je Andjelina ponosno pokazala, da je ravno dan pred obiskom ostala brez enega izmed mlečnih zobkov. Mladenkama in njuni mami so košarkarski gostje podarili sezonske vstopnice ter navijaške majice.

Uporabile jih bodo lahko že danes, ko bo v dvorani Bonifika ob 20. uri gostoval italijanski prvoligaš iz Trsta.

Galerija

Članki iz rubrike