Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
0 20.09.2019 10:26:38

Tudi LUKA DONČIĆ prve ljubezni ne pozabi! Takole so ga Ljubljančani zvabili v svoj objem (FOTO)

V Stožicah so že nestrpni, novoustanovljena Cedevita Olimpija je tik pred vstopom v svojo prvo sezono. Zdaj imajo še Luko Dončića.

Ali bo ambiciozni projekt v Stožicah uspešen, je danes nemogoče odgovoriti. Pravijo, da gre za dolgoročnega, da ničesar ne pričakujejo preko noči. Da pa želijo opozarjati nase in okoli sebe zbrati številne zvezdnike, tega ustvarjalcem nove vroče športne zgodbe v prestolnici ni mogoče očitati. Ob vseh aktivnostih poteka tudi prodaja sezonskih vstopnic, v pričakovanju nove sezone se vročica pač stopnjuje.

Kot je to primer v razvitih košarkarskih državah najboljše sedeže, v ložah ali neposredno ob igrišču, zasedajo različni zvezdniki. V ligi NBA je, denimo, jasno, kateri glasbenik, igralec ali športnik od blizu spremlja določen klub. Ekipo svojevrstnih ambasadorjev oziroma prepoznavnih obrazov po tem vzoru gradi tudi Cedevita Olimpija in se na ta način ne želi obnašati prav nič drugače kot klubi na drugi strani Atlantika.


Potem ko dobro besedo o Cedeviti Olimpiji že nekaj časa širijo Jure Košir, Trkaj, Rene Mlekuž, Zlatko in številni drugi, so se zdaj Ljubljančani pohvalili še z največjim, najbolj zvezdniškim imenom - LUKO DONČIĆEM. Nekdanji zmaj, danes pa zvezdnik lige NBA, sicer ni ambasador, ima pa rezerviran sedež v Stožicah - postal je lastnik sezonske vstopnice za domače tekme Cedevite Olimpije. Ko se bo po končani sezoni pri Dallasu vrnil v Ljubljano, ga bodo nestrpno čakali v Stožicah.

"Luka, srečno v novi sezoni in upam, da se kmalu vidimo v stoženski lepotici! ??? #ZmajevoSrce," so zapisali pri Cedeviti Olimpiji.

Cedevita Olimpija bo naslednji konec tedna v Zagrebu nastopala na superpokalu lige ABA (v četrtfinalu, 27. 9. ob 17.00, z FMP-jem), prva domača tekma pa jo čaka 2. oktobra (19.30), ko bo v Stožicah v evropskem pokalu gostovala turška Darušafaka. 

Članki iz rubrike