duhovna pot Dobra karma

Ko drugi mislijo, da ste umrli, ste v resnici ...

donald-trump, melania-trump Svet24.si

VIDEO: Ob Donaldu mračna Melania. Ob tem, kar je ...

matej lahovnik-pl Reporter.si

Poglejte, koliko so davkoplačevalce stali ...

andrej sisko stajerska varda bobo2 Svet24.si

Šiškova varda nadlegovala lastnika kampa

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ere Petra Vriska je konec

100913614_238493430776529_4655361849502988722_n Odkrito.si

Jan Oblak - Psa poslal s taksijem iz Slovenije v ...

franko bajc Njena.si

Franko, kot ga še niste videli

ku
ku
0 17.09.2019 19:29:37

SANJSKO! Legendarni Argentinec ima po norem svetovnem prvenstvu na mizi ponudbo TEGA VELIKANA!

Reuters
Luis Scola še ni za odstrel.

Legendarni argentinski krilni center Luis Scola je na nedavno končanem svetovnem prvenstvu dokazal, da je še vedno izjemen košarkar, čeprav šteje že častitljivih 39 let in četudi je v zadnjih dveh letih košarko igral v precej neatraktivni kitajski ligi. 

A zdaj bi se lahko Scola spet vrnil na veliko sceno. Ne sicer v ligo NBA, v kateri je igral med leti 2007 in 2017, ko je nosil drese Houstona, Phoenixa, Indiane, Toronta in Brooklyna, temveč na staro celino, v špansko ligo, v kateri je prvič opozoril nase. Scola je namreč med leti 1998 in 2007 igral za Tau Ceramico (današnjo Baskonio), dve leti je bil vmes posojen v Gijon. Argentinec bi lahko zdaj oblekel še dres največjega španskega kluba, madridskega Reala, ki je močno zagrizel zanj. Toda kraljevi klub ne čaka niti malo lahka naloga. Če bo želel dobiti Scolaja, bo moral najprej Argentinca prepričati, da se vrne nazaj v Španijo, ki jo je zapustil pred 12 leti, potem pa ga čaka verjetno še težja naloga: Prepričati Baskonio, da se odpove pravicam do Scolaja. Baskonia ima namreč še vedno pravice do Argentinca, kar pomeni, da lahko Scola v španski ligi za kateri drugi klub zaigra samo v primeru, da se Baskonia s tem strinja ...

A legendarni Scola, ki je na pravkar končanem svetovnem prvenstvu Argentince popeljal vse do velikega finala in pri tem v povprečju beležil 17,9 točk in 8,1 skokov na tekmo, si vsekakor zasluži še en velik klub, poslednji ples v vrstah kakšnega košarkarskega velikana, kar Real Madrid vsekakor je.

Članki iz rubrike