Mario Pavlović Odkrito.si

»Po 40 letih se počutim kot zmagovalec!«

robert roškar Svet24.si

Takšnih vprašanj od voditelja ni pričakoval nihče

angel Svet24.si

Za sodelovanje z angeli obstaja tudi nekaj pravil

predlog pokrajin Svet24.si

Past načrtovane ustanovitve regij: razbohotenje ...

maja Šuput Svet24.si

FOTO: Hrvaška pevka z nogo soprogu držala ...

jani pavec 1 Njena.si

Jani Pavec spet postal očka

filip flisar Njena.si

Tako velika je že hči Filipa Flisarja

ku
ku
3 15.07.2019 09:09:45

SENZACIJA v Stožicah: SLOVENSKI zvezdnik in AMERIČAN pred vrati Cedevite OLIMPIJE!

Cedevita Olimpija pospešeno gradi ekipo, naslednja, ki naj bi se zavezala biti del novega projekta, sta Jaka Blažič in Keifer Sykes.

Jaka Blažič je tisti Slovenec, ki naj bi naslednji prišel v Stožice, v zeleno-oranžno jato. Že od samega začetka je eden tistih, ki so na vrhu seznama želja glede domačih igralcev. Bečirović je sicer dejal, da še čaka na kakšno evroligaško ponudbo, a očitno je zdaj čakanju naredil konec in se po šestih letih vrača v Ljubljano. Po naših informacijah naj bi bil pred vrati Stožic tudi tujec, gre za 25-letnega ameriškega organizatorja igre Keiferja Sykesa. Ta je bil pretekle dni del ekipe Denverja na poletni ligi NBA, kjer je bil tudi Rimac.

blazic
Profimedia


V prejšnji sezoni je bil član Avellina, ki je zašel v finančne težave in je moral izstopiti iz italijanske lige, v kateri je Sykes v povprečju dosegal 17,1 točke, 4,1 asistence in 3,6 skoka na tekmo, še boljše številke pa je imel sezono prej v turški Ankari, ko je imel povprečje 22,4 točke, 3,7 skoka in 4,8 asistence na dvoboj.

Članki iz rubrike