zala kralj, gašper šantl Odkrito.si

Zala Kralj sprejela presenetljivo odločitev!

astrologija, astrološko, znamenje, horoskop Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 20. maja

The Work Petisvet.si

Psihoterapija, kakršne kamere še nikoli niso ...

kmetija1 Svet24.si

Pasti televizijske resničnosti

kraljica Svet24.si

Britanska kraljica ponuja sanjsko službo za zelo ...

aljaž jovanovič Njena.si

Zvezdnik Usodnega vina končal igralsko kariero

ziva vadnov (8) Njena.si

Nekdanja Miss Slovenije že tretjič noseča!

ku
ku
0 22.04.2019 19:54:41

KAOS v Beogradu! Košarkarji se v PIONIRJU bojijo za svoja ŽIVLJENJA, na parket letele tudi OPEKE, NIHČE ni vedel ...! (video)

Reuters
Nocoj je na sporedu peti in zadnji obračun finala lige ABA. Prvič bo prvak znan na peti tekmi.
Tekma med Crveno zvezdo in Budućnostjo bi se morala začeti ob 19. uri, vendar pa se je tekma v Beogradu morala zaradi navijaških izgredov prestaviti in se je začela z uro zamude.
Že na ogrevanju je namreč prišlo do pravega kaosa! Po poročanju srbski in črnogorskih medijev so navijači Zvezde že takrat vdrli na parket in grozili gostom, še več, celo provocirali so jih, da bi se z njimi kar fizično spopadli, eden od navijačev je gostujočega košarkarja celo pljunil.
Istočasno so s tribun na parket poleteli tudi stoli in razni drugi predmeti, celo opeka, zraven pa so Delije kričale "Ubij šiptarja".
Še prej so košarkarje črnogorske ekipe privrženci beograjskega kluba verbalno žalili že na poti od avtobusa do dvorane Aleksandar Nikolić, pri ogrevanju pa so na njih zmetali številne kovance, vžigalnike in plastenke. 

Dvajset minut pred začetkom odločilne pete tekme so se Črnogorci umaknili v notranjost dvorane, potem ko so jih nekateri privrženci domače zasedbe telesno napadli, najhuje pa so jo skupili Norris Cole, Earl Clark in Nemanja Gordić.

"Ko so igralci iz tunela stopili na igrišče, je nastala popolna histerija. Navijači domače ekipe so nas začeli obmetavati s kovanci, polnilci za telefon, kamenjem, steklenicami, vžigalniki in stoli. Okoli 40 navijačev domače ekipe je prišlo na igrišče in telesno napadlo Norrisa Cola, Earla Clarka in Nemanjo Gordića, slednjega so zadeli s stolom," je v sporočilu za javnost zapisal KK Budućnost, ki ga je posredoval črnogorski časnik Vijesti.
Košarkarji Budućnosti so seveda pobegnili v slačilnico, tekma pa se nato začela ob 19.55

Članki iz rubrike