julia roberts 1 Odkrito.si

Julie Roberts sorodniki njenega moža na začetku ...

horoskop_astro_napoved Svet24.si

Horoskop za sredo, 17. julija

Nal Husič Petisvet.si

Nal Husić: karte kažejo, kako nas 'luna gunca'

miro cerar bmw Svet24.si

Poklukar v parlamentu razkril Cerarjevo veliko ...

severina Svet24.si

FOTO: Severina, imaš res 47 let?

wabra nina-mjp Njena.si

Znana Slovenka zaradi bolezni prestala težko ...

paulina p Njena.si

Ljubezen na vasi: Izpadla Paulina razkrila ...

ue
ue
0 07.08.2018 09:48:48

Še en POVRATNIK v zmajevo gnezdo! V Olimpijo PRIHAJA SRB!

alesfevzer.com
Igralski seznam Olimpije se še kar naprej dopolnjuje.

Ob začetku priprav košarkarjev Olimpije se je direktor Roman Lisac zadovoljno muzal ob pogledu na ekipo, proračun katere se je že kar približal milijonu evrov. Prepričan je, da je klub z nakupi novincev zadel v polno in da bodo pripomogli k uspešni sezoni.

Za prihod še dveh se je dogovoril prav te dni. Včeraj se je na večernem treningu moštvu že priključil Blaž Mesiček, ki se vrača k zmajem po sezoni in pol, kolikor je minilo od tistega nenadnega odhoda decembra 2016 v italijanski Brindisi.Drugi novinec povratnik je Aleksandar Lazić, bosanski Srb, ki je leta 2012 kot nadarjen fant v Ljubljano prišel s 16 leti, ravno ko naj bi začel počasi svoj talent kazati tudi v članski ekipi, pa je leta 2015 odšel v beograjski Dynamic.

V lanski sezoni je bil soigralec Vlatka Čančarja v Megi in imel povprečje 7,5 točke in 5,7 skoka na tekmo. Lastnik Mege, znani košarkarski agent Miško Ražnatović očitno v njem vseeno ni videl tisti pravi potencial, zato je 201 centimeter visokemu 22-letniku dovolil oditi v Olimpijo.

Članki iz rubrike