ana dolinar Odkrito.si

Ano Dolinar je to povsem strlo

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za torek, 25. septembra

Apokaliptična Petisvet

Nostradamus videl, kaj nas čaka

mešalec1 Svet24.si

Bodo nove hiše Slovencev ostale prazne in ...

Joaquin Phoenix, Joker Svet24.si

FOTO: Je bil Heath Ledger najboljši? Tak bo novi ...

čokolada Najstnica.si

Recept za zdravo čokolado

žiga 2 bar Njena.si

Barovec Žiga po šovu razkril, kdo je v resnici

ue
ue
0 07.08.2018 09:48:48

Še en POVRATNIK v zmajevo gnezdo! V Olimpijo PRIHAJA SRB!

alesfevzer.com
Igralski seznam Olimpije se še kar naprej dopolnjuje.

Ob začetku priprav košarkarjev Olimpije se je direktor Roman Lisac zadovoljno muzal ob pogledu na ekipo, proračun katere se je že kar približal milijonu evrov. Prepričan je, da je klub z nakupi novincev zadel v polno in da bodo pripomogli k uspešni sezoni.

Za prihod še dveh se je dogovoril prav te dni. Včeraj se je na večernem treningu moštvu že priključil Blaž Mesiček, ki se vrača k zmajem po sezoni in pol, kolikor je minilo od tistega nenadnega odhoda decembra 2016 v italijanski Brindisi.

Drugi novinec povratnik je Aleksandar Lazić, bosanski Srb, ki je leta 2012 kot nadarjen fant v Ljubljano prišel s 16 leti, ravno ko naj bi začel počasi svoj talent kazati tudi v članski ekipi, pa je leta 2015 odšel v beograjski Dynamic.

V lanski sezoni je bil soigralec Vlatka Čančarja v Megi in imel povprečje 7,5 točke in 5,7 skoka na tekmo. Lastnik Mege, znani košarkarski agent Miško Ražnatović očitno v njem vseeno ni videl tisti pravi potencial, zato je 201 centimeter visokemu 22-letniku dovolil oditi v Olimpijo.

Članki iz rubrike