Foto Žiga Culiberg RTV SLO (40 of 3) Odkrito.si

Kdo tolaži Maria Galuniča?

SAMBOLEC1 Svet24.si

Kaj o zdravi prehrani pravi Dr. Feelgood?

karma Petisvet

Izgubljamo bitko z duhovi, a sploh ne vemo!

vreme, ohladitev, dež Svet24.si

Velika vremenska sprememba: tako hitro se bo ...

Trenutek smrti 1 Svet24.si

Kaj v resnici doživimo v trenutku svoje smrti?

čokolada Najstnica.si

Recept za zdravo čokolado

nadiya bychkova Njena.si

Nadiya Bychkova pripeljana do limita

ku
ku
6 04.08.2018 12:52:19

OSTRO IN NEPOSREDNO: Nesterovićeva "klofuta" Prepeliču, ki bi ga poslal kar v vojsko

fiba
Generalni sekretar Košarkarske zveze Slovenije Radoslav Nesterović je povedal kaj ga je motilo pri obnašanju Klemna Prepeliča po zadnjem porazu v kvalifikacijah za SP.

Eden najboljših slovenskih košarkarjev vseh časov Radoslav Nesterović se je v pogovoru za Sportal dotaknil tudi Klemna Prepelića, njegovih izjav po porazu s Črno Goro (Prepelič je dejal: "Naliti si bo treba čistega vina in potegniti prave poteze. Treba se bo vprašati, kam to pelje. Jaz nisem na čelu KZS, da bi lahko zdaj o tem govoril.") in temu, da je obelodanil, da ga septembra ne bo v reprezentanci.

"Prepelič se je v tistem trenutku preveč vtikal v stvari, na katere se ne spozna. Verjamem, da je bil to trenutek njegove slabosti. Za njim sta bili dve slabši tekmi. Ni dal tistega, kar se je od njega pričakovalo. Morda je kritika obrambni mehanizem. Verjetno ga septembra ne bo v ekipi. Če se bo tako odločil, se pač bo. Reprezentanca je vedno svobodna izbira. Če se malce pošalim, bi dejal, da to pač ni več nekdanja Jugoslavija, v kateri je športnika, ki je zavrnil reprezentanco, čakalo služenje vojaškega roka," je za Sportal dejal Nesterović.


Članki iz rubrike