Legenda pravi, da naj bi kača Evi najprej ponudila šop banan Odkrito.si

Hrana, ki obljublja vroč seks

tomislav Svet24.si

Hrvaška žaluje: 63-letnik je Tomislava ubil ...

barve Petisvet.si

Barvna energijska podpora od 20. do 26. julija

Modroobročkasta hobotnica Svet24.si

VIDEO: Turista nevede rokovala s smrtonosnim ...

8da716277e_62209401 Svet24.si

Žalostna Rasema znova v šov po ljubezen

natalija kolšek Njena.si

Ta lepotec je sin Natalije Kolšek!

alfi nipic1 Njena.si

Vidno shujšani Alfi Nipič

ku
ku
6 04.08.2018 12:52:19

OSTRO IN NEPOSREDNO: Nesterovićeva "klofuta" Prepeliču, ki bi ga poslal kar v vojsko

fiba
Generalni sekretar Košarkarske zveze Slovenije Radoslav Nesterović je povedal kaj ga je motilo pri obnašanju Klemna Prepeliča po zadnjem porazu v kvalifikacijah za SP.

Eden najboljših slovenskih košarkarjev vseh časov Radoslav Nesterović se je v pogovoru za Sportal dotaknil tudi Klemna Prepelića, njegovih izjav po porazu s Črno Goro (Prepelič je dejal: "Naliti si bo treba čistega vina in potegniti prave poteze. Treba se bo vprašati, kam to pelje. Jaz nisem na čelu KZS, da bi lahko zdaj o tem govoril.") in temu, da je obelodanil, da ga septembra ne bo v reprezentanci.

"Prepelič se je v tistem trenutku preveč vtikal v stvari, na katere se ne spozna. Verjamem, da je bil to trenutek njegove slabosti. Za njim sta bili dve slabši tekmi. Ni dal tistega, kar se je od njega pričakovalo. Morda je kritika obrambni mehanizem. Verjetno ga septembra ne bo v ekipi. Če se bo tako odločil, se pač bo. Reprezentanca je vedno svobodna izbira. Če se malce pošalim, bi dejal, da to pač ni več nekdanja Jugoslavija, v kateri je športnika, ki je zavrnil reprezentanco, čakalo služenje vojaškega roka," je za Sportal dejal Nesterović.


Članki iz rubrike