andrej škufca 2 Odkrito.si

Andrej Škufca o nosečnosti: Dolgo sva čakala

horoskop Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 22. oktobra

jasnovidnost Petisvet.si

Čutila sem, da se bo sinu zgodilo nekaj groznega

lapajne1 Svet24.si

O prijatelju Jerneju Šugmanu: Tega nihče ne ...

Emi Nikočević– OBREZ!!! Svet24.si

Emi ne prenese hinavščine

Justin Bieber, Hailey Baldwin Najstnica.si

Justin Bieber končno potrdil poroko

Indira Ekić Njena.si

Takšen trebušček ima Indira Ekić!

nu
nu
1 24.06.2018 20:08:49

RAZKRITO OZADJE: DALLAS si je tako silno želel DONČIĆA, da je storil vse tole

twitter
Dallas Mavericksi so bili odločeni, da bodo na naboru izbrali Luko Dončića, a to je pomenilo, da so morali biti precej ustvarjalni, pa tudi hitri, časa je bilo namreč zelo malo.

Dallas je izbiral kot peti in zavedali so se, da jih bo Luka Dončić težko počakal oziroma bo izbran že pred tem. Da bi slovenskega supertalenta vendarle pripeljali v svoje vrste, so sklenili kupčijo z Atlanta Hawksi. In prav v trenutkih, ko je Deandre Ayton postal številka ena, je bil Dallas polno zaposlen z dogovarjanjem podrobnosti kupčije. Telefoni so zvonili in nekaj kasneje so izbrali Traeja Younga ter ga skupaj z zaščitenim izborom na naboru 2019 poslali v Atlanto, iz nasprotne smeri pa je prišel Dončić.

Misija je uspela, Mavsi so lahko začeli proslavljati. "Kupčija, ki smo jo sklenili, je bila dogovorjena medtem ko je izbiral Phoenix. Zelo smo srečni. Dončić je bil fant, ki smo ga želeli na tem naboru in storili smo vse v tej smeri," pravi trener Mavsov Rick Carlisle. "V dnevih pred naborom smo mislili, da bi lahko pristal pri nas. Potem se je zdelo, da nimamo možnosti. Je enostavno predober in zato smo sklenili kupčijo."Ter po uspešno opravljeni misiji odpirali penino. "Dobili smo fanta, ki bo po našem mnenju temelj franšize, zato je bil to res velik dan za organizacijo Mavericksov. Ta fant je osvojil vse, kar se da osvojiti v evropski košarki. Vse to pa še kot najstnik."

Carlisle je v nadaljevanju pogovora za klubsko spletno stran o Dončiću in njegovih igralskih ter človeških kvalitetah govoril z izbranimi besedami. V Teksasu ga z nestrpnostjo pričakujejo.

Članki iz rubrike