Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
07.05.2015 21:21:12
Deli članek:

Navijači zbirajo denar, da bi rešili Partizan

aba

Nobena skrivnost ni, da se pri beograjskem Partizanu ubadajo z velikimi denarnimi težavami.

Dolg črno-belih znaša štiri milijone evrov. Zdaj pa so v akcijo, s katero želijo rešiti klub, stopili najzvestejši navijači Partizana Grobari.

Ti so se po poročanju srbskih medijev odločili, da v naslednjih dveh mesecih zberejo štiri milijone evrov, s katerimi bi klub spravili na ničlo. Nato pa se bo ta moral v premoru med sezonama organizirati, zbrati sponzorje, zagotoviti denar za konkurenčno ekipo, ki bo ambiciozno startala v naslednjo sezono.

Reuters

"Če mislite, da je štiri milijone evrov veliko denarja, ki ga moramo zbrati za naš Partizan, morate vedeti, da bi jih zbrali tudi 40 milijonov, če bi bilo treba," sporočajo Grobari, ki pravijo, da so klubu ostali samo še oni. Dokler je tako, Partizan zagotovo ne bo propadel, zato ljudi pozivajo, naj se pridružijo akciji in pomagajo, kolikor lahko.

Pri tem so izpostavili nekaj primerov, na kakšen način pomagati svojemu ljubljenemu klubu: "Letos ne bom šel na morje, ker bom Partizanu dal petsto evrov. Sposodil si bom 200 evrov in jih dal mojemu Partizanu. Izpraznil bom nogavice in Partizanu dal tisoč evrov! Pravi vzor bodo tudi nekdanji košarkarji in trenerji, ki so zahvaljujoč Partizanu naredili odlično kariero v Evropi in ligi NBA. Vsi se bodo klubu oddolžili z bogatimi prispevki."