Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
hu
hu
11.09.2024 15:23:47
Deli članek:

Olimpija Ljubljana v hokejsko šolo vabi nadobudne hokejiste in hokejistke

psno

Ljubljanski klub iz Tivolija otroke vabi v vpis v hokejsko šolo.

HK Olimpija Ljubljana je znan po tem, da daje priložnost mladim talentom in jih vzgaja v vrhunske igralce. Klub se zavzema za razvoj mladih igralcev in promocijo hokeja med najmlajšimi, skozi svojo hokejsko šolo pa HK Olimpija spodbuja nove generacije hokejistov in hokejistk, ki imajo priložnost rasti in se razvijati pod vodstvom izkušenih trenerjev.

Hokejska šola HK Olimpija je prepoznavna tudi v vzgoji mladih igralcev in igralk, saj jim omogoča vrhunsko znanje hokeja in nadaljnjo profesionalno kariero. Profesionalni igralci, ki so bili del hokejske šole, so tudi Žiga Pance, Nik Simšič, Miha Zajc, Žiga Mehle, Tian Hebar, Lan Kavčič, Jan Urbas itd.

HK Olimpija Ljubljana tudi v letos vpisuje nove člane in članice v hokejsko šolo!

K vpisu vabijo otroke od četrtega leta dalje, vpis novih članov poteka prek cele sezone, zato je vpis možen kadarkoli. Vodja hokejske šole HK Olimpija je Mitja Šivic.

psno

Hokejska šola otrokom nudi učenja osnov drsanja in postopnega osvajanja hokejskih prvin, treninge na suhem, v telovadnici, kjer otroci prek igre pridobivajo športne osnove in vzdržujejo telesno pripravljenost. Treninge vodijo izkušeni trenerji, ki otroke na zanimiv, strokoven, prijazen in zabaven način vpeljejo v svet hokeja.

Vpis poteka vsako sredo na treningih hokejske šole, ki v dvorani Tivoli potekajo od 16.30 do 17.30.
Za prvi trening otroci potrebujejo drsalke (možnost izposoje v dvorani Tivoli), čelado (po možnosti z zaščito obraza), močnejše rokavice in topla oblačila. Če jo imajo, lahko na trening prinesejo tudi hokejsko palico. Klub ponuja možnost brezplačne izposoje začetnih kompletov opreme za otroke do 6 leta starosti.

psno

Vpis v hokejsko šolo HK Olimpija Ljubljana tako ni le odlična priložnost za učenje hokeja, ampak vpliva tudi za celostni razvoj vašega otroka v spodbudnem, varnem in zabavnem okolju.
Pridružite se nam in postanite del naše hokejske družine!

Več informacij lahko dobite na elektronskem naslovu info@hkolimpija.si, na spletni strani kluba (www.hkolimpija.si/vpis-v-hokejsko-solo/) ali na telefonu 040873568 (trener Aljaž).