stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

STA
STA
0 01.01.2023 09:07:47

Spodrsljaj Los Angelesa s Philadelphio

Profimedia
Hokejisti Los Angelesa z Anžetom Kopitarjem so leto 2022 v domači dvorani sklenili z nepričakovanim porazom z 2:4 proti Philadelphii, predzadnji ekipi vzhoda. Kljub temu ostajajo na tretjem mestu na zahodu.

Los Angelesu se je po prvem delu nasmihala zmaga. Adrian Kempe in Phillip Danault sta poskrbela za vodstvi z 1:0 in 2:1. V drugem delu je poravnal Owen Tippett, v zadnjem pa sta zmago moštva iz Pensilvanije potrdila Noah Cates, ki je zadel ob igralcu manj na ledu, in Travis Konecny.

Anže Kopitar je bil na ledu 20 minuti in proti nasprotnim vratom sprožil en strel. V naslednjih dveh dneh bo moral Los Angeles razmisliti predvsem o igri v napadu. Nato pa ekipo iz Kalifornije čaka vroči derbi zahoda z Dallasom, ki si deli prvo mesto v konferenci z Vegasom. Danes je Dallas s 5:2 ugnal San Jose. Gol in dve podaji je prispeval Joe Pavelski.


Že omenjeni Vegas Knights so po podaljšku ugnali Nashville Predators s 5:4. Tekma je bila polna preobratov, saj so gostje vodili z 2:0, nato domači s 4:2, Filip Forsberg pa je pet sekund pred koncem s tretjim golom poskrbel za podaljšek. Tega je odločil Nicolas Hague.

Najuspešnejša ekipa lige ostaja Boston, ki pa je doma z Buffalom osvojil le točko. Vse do 97 sekund pred koncem je kazalo na 29. zmago Bostona v sezoni, takrat pa je izenačil Dylan Cozens. V podaljšku je gostom zmago zagotovil Alex Tuch.

Najvišjo zmago je dosegel Washington, ki je z 9:2 odpravil Montreal. Rus Aleksej Ovečkin je na tekmi dosegel že 30. hattrick v karieri, skupaj pa 806 golov, v novi sezoni 26.

Značke: hokej, nhl

Članki iz rubrike