Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

masterchef, tekmovalci, 10 Njena.si

Master Chef: Jajca usodna za prvega tekmovalca

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

STA
STA
0 13.05.2021 08:21:29

Colorado Los Angelesu zabil pol ducata golov

Reuters
Hokejisti Los Angeles Kings z Anžetom Kopitarjem so ponoči gostovali v Denverju, kjer jih je Colorado Avalance odpravil kar s 6:0. Na zadnji tekmi sezone bo Los Angeles jutri v Coloradu igral še eno tekmo in se poslovil brez nastopa v končnici.

Junak tekme v dvorani Ball Arena je bil J.T. Comphor, ki je prvič v karieri na eni tekmi zadel trikrat. Vratar Philipp Grubauer je dodal 18 obramb za četrto zaporedno zmago in sedmo na zadnjih osmih tekmah. Grubauer je sedmič v sezoni ostal nepremagan, kar je letos uspelo le še vratarju New York Islanders Semjonu Varlamovu.

Los Angeles pa je izgubil že četrtič zaporedoma, obilo dela pa je imel vratar Los Angelesa Calvin Petersen, ki je ob šestih golih zbral tudi 31 obramb, kar zgovorno priča o premoči domačega moštva.



Colorado se bo na drugem obračunu z Los Angelesom v noči na petek boril za prvo mesto v skupini Honda West, kjer so trenutno Vegas Golden Knights, ki so s 6:0 dobili gostovanje pri San Joseju. Dylan Sikura je dosegel dva gola, a šele v zadnji tretjini, ko je dosegel peti in šesti gol za moštvo iz prestolnice igralništva.

St. Louis je s 4:0 odpravil Minnesoto. Oba kanadska obračuna pa sta se končala po podaljšku s 4:3. Ottawi je zmago nad Torontom zagotovil Josh Norris po devetih sekundah dodatnega dela, Ottawi pa na vročem gostovanju v Montrealu Dominik Kahun po 27 sekundah. A Ottawa vseeno ostaja brez končnice, saj je Montreal na četrtem mestu v skupini zbral dve točki več.

Značke: hokej, nhl

Članki iz rubrike