Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

sta
sta
0 27.02.2021 08:10:16

Končal se je zmagoviti niz Anžeta Kopitarja in druščine

Profimedia
NHL moštvo Los Angeles Kings je v noči na soboto prekinilo niz šestih zmag. Anže Kopitar in druščina so z 1:3 izgubili na gostovanju pri Minnesoti.

Kraljem igra nikakor ni stekla. Že po prvih 20 minutah so zaostajali 0:3. V razmaku treh minut so zadeli Kiril Kaprizov, Nick Bjugstad in Joel Eriksson. V nadaljevanju je zasedba iz Los Angelesa strnila vrste ter v tretji tretjini dosegla častni zadetek, ko je manj kot tri minute pred koncem zadel Jeff Carter.

Minnesota je prišla do svoje pete zaporedne zmage. Zelo dobro se je izkazal domači vratar Cam Talbot, ki je na svoji prvi tekmi po 2. februarju zaradi neupoštevanja protokolov za covid-19 zbral 27 obramb.

"Na začetku sem potreboval malo, da sem se nekoliko unesel, ampak to se rado zgodi, ko si vzamete 23, 24 dni dopusta," se je pošalil Talbot. Vratar kraljev Jonathan Quick je prav tako zbral 27 obramb. Ekipi se bosta znova pomerili v soboto.


"Zadnji dve tretjini sta bili boljši," je dejal kapetan Los Angelesa Kopitar, čigar strelska statistika je tokrat ostala prazna, zgolj dvakrat je streljal na gol. "Še vedno ne igramo v skladu z našimi standardi, a smo ustavili 'krvavitev'. Jutri je nova tekma in morali bomo biti veliko boljši, kot smo bili nocoj."

Na preostalih dveh tekmah je New York Rangers odpravil vodilno ekipo skupine MassMutual East Boston Bruins s 6:2, ekipa Arizona Coyotes pa je doma izgubila proti Colorado Avalanche z 2:3.

Los Angeles v skupini Honda West zaseda peto mesto z 21 točkami. Toliko točk imata tudi Colorado in Arizona. Dve točki več ima na vrhu Las Vegas, Minnesota in St. Louis nato sledita z 22 točkami.

Na vrhu razpredelnice je ekipa Toronto Maple Leafs z 32 točkami.

Članki iz rubrike