stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

STA
STA
0 17.01.2021 08:45:47

Kralji Anžeta Kopitarja še drugič izgubili po podaljšku

Profimedia
Ekipa Los Angeles Kings je v severnoameriški hokejski ligi NHL odigrala še drugo tekmo v sezoni in vnovič klonila po podaljšku. Doma je izgubila še drugi dvoboj z moštvom Minnesote Wild s 4:3 in po vodstvu s 3:1. Kapetan gostiteljev Kopitar tokrat po treh strelih na gol ni dosegel točke, na ledu je bil 25 minut in tri sekunde.

Kralji so v noči na 15. januar novo sezono najmočnejše hokejske lige na svetu začeli s porazom, ko so s 3:4 po podaljšku izgubili prav tako proti Minnesoti, na tej tekmi je Kopitar v statistiko vpisal podaji.


Tako kot na prvi je tudi na drugi tekmi povedla Minnesota v prvi tretjini, pa tudi po drugem delu igre je bilo prav tako 3:1 za Los Angeles, ki je v zadnjem delu rednega dela ponovno prejel dva zadetka, 10,6 sekunde pred koncem dodatnega dekla igre pa je dvoboj tokrat odločil Marcus Johansson.

Za goste je po 21 sekundah tekme zadel Matt Dumba, ob koncu 17. minute je izenačil Gabriel Vilardi. Za vodstvo domačih sta v razmiku treh minut in 20 sekund poskrbela Blake Lizotte in Andreas Athanasiou, Joel Eriksson Ek in Ryan Sutter pa sta premagala Jonathana Quicka (32 obramb) v zadnji tretjini. Sutter je podaljšek izsilil 1,4 sekunde pred koncem rednega dela tekme za izenačenje na 3:3.

Značke: hokej, nhl

Članki iz rubrike