stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Barbara Kavčič
Barbara Kavčič
0 13.07.2020 09:24:01

Anže KOPITAR izjemnim razkritjem: Z ILIČIĆEM si nisva segla v roke, a sva PRIJATELJA! Ko je videl, da navijam za Maribor ...

Naš najboljši hokejist Anže Kopitar te dni že uživa na zasluženem dopustu. Mi smo bili v njegovem predpočitniškem urniku predzadnji medij, s katerim se je srečal na Bledu, in za uraden in potem tudi neuraden pogovor nam je namenil več kot uro časa, v kateri smo hokej bolj ali manj pustili ob strani.

Na začetku leta smo v našem časniku objavili daljši intervju z našim nogometnim zvezdnikom Josipom Iličićem, ki nas je takrat pošteno presenetil, ko je razkril, da je večkrat v stiku tudi z Anžetom Kopitarjem. Kje se je začelo to prijateljstvo? »Ha, no, tako je s tem. To je sodobno prijateljstvo. Jojota osebno še nisem spoznal, nisem mu še segel v roko. Nekajkrat sem mu pisal na Instagram in potem sva se začela pogovarjati, ko pa je nato videl, da navijam za Maribor, kjer je igral, sva kar avtomatično postala prijatelja. (smeh) Potem je dal štiri gole, pa nikoli ne bomo pozabili tiste hude podaje v Stožicah, ko smo premagali Poljake, ob takih priložnostih seveda čestitaš in tako se začne. Nekajkrat sem bil v stiku tudi z našimi odbojkarji, ki pa jih prav tako še nisem osebno spoznal, vendar se z vsemi nekako že poznamo,« je vse pojasnil naš olimpijec, ki bo na zaključnem turnirju lige prvakov pesti stiskal tudi za Iličićevo Atalanto. »Seveda bom navijal za Jojota, pa seveda za moje,« je še hitro v smehu dodal velik navijač madridskega Reala, ki ga za uvrstitev na ta finalni turnir osmerice v Lizboni čaka še povratna tekma z Manchester Cityjem.

Zatem smo se še malo zadržali pri Josipu Iličiću in Kopiju povedali, da nam je takrat nogometaš zaupal, da mu je ob odhodu Zlatana Ibrahimovića iz Los Angelesa Anže dejal, da naj pride on v ta klub, da Galaxy potrebuje enega takega Balkanca. »Ja, to sem mu dejal enkrat v šali. (smeh) Da bi mu jaz mogoče lahko celo uredil, da pride h Galaxyju. (smeh) Ja, bilo bi fino, če bi prišel,« je s širokim nasmeškom dejal dvakratni dobitnik nagrade selke za najboljšega napadalca pri obrambnih nalogah.

CELOTEN TRISTRANSKI INTERVJU Z ANŽETOM KOPITARJEM O DONČIĆU, KORONAVIRUSU, KOBEJU IN ŠE ČEM SI LAHKO PREBERETE V PONEDELJKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO DOBITE TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike