venera Dobra karma

Tedenski horoskop: lahko si spremenite usodo, če ...

Isidro Brito Bruno Svet24.si

To je 20-letnik, ki je zabodel in ubil ...

marta kos anze logar Reporter.si

Zunanji minister Anže Logar zaščitil bivšo ...

Soča Svet24.si

Starša dečka, ki je utonil v Soči: “CSD nama ...

splošna-bolnišnica-murska-sobota, respiratorji, ventilator, zdravstvo-dr Necenzurirano

Scenarij za drugi val katastrofičen, opreme pa ...

IMG_20200723_101912 Odkrito.si

Ivan Gale: Gotovo bom v prihodnosti bolj ...

spela groselj Njena.si

Po nesreči Špela Grošelj spet v akcijo

Barbara Kavčič
Barbara Kavčič
0 26.06.2020 09:23:58

SŽ Olimpija z NOVIMI podatki glede lige BAHEL! To so ZADNJE INFORMACIJE!

Martin Metelko
Slovenske železnice Olimpija tudi v sredini tedna še vedno ni dobila novih informacij iz Avstrije, kar zadeva igranje v ligi BAHEL.

Kdaj bodo rešili negotovi status še vedno aktualnih prvakov lige AHL, ni jasno. Na Celovški 25 so pripravljeni počakati še nekaj časa, saj so trenutno v fazi sezone, ko še nič ne »gori«, in so prepričani, da bo odločitev sledila v doglednem času.

Na podlagi zadnjih informacij pa lahko razkrijemo, da bo nov korak v tej zadevi sledil v ponedeljek, ko je na sporedu nov sestanek med vodstvom avstrijskega razširjenega prvenstva ter vodstvom zeleno-belih. Ali bo takrat že podan končni odgovor Avstrijcev, ne moremo napovedati, a v ponedeljek se bodo stvari vsaj znova začele premikati.

Kot smo že zapisali, je liga BAHEL na začetku tedna glasovala o sprejemu novega linškega kluba, EHV Linza, ki pa ni dobil zaupanja desetih klubov in predsedstva lige. Neuradno je dobil en glas premalo, da bi novi klub že prihodnjo sezono postal član razširjenega avstrijskega prvenstva.

Vprašanje, ki je na mestu, ki je najbolj pereče in s katerim se bo liga BAHEL verjetno ukvarjala še kar nekaj časa, pa je, kaj se bo zgodilo s Črnimi krili, prvim linškim klubom? Kot poročajo avstrijski mediji, je klub že izgubil več večjih sponzorjev, predsednika Petra Freunschlaga preiskujejo zaradi goljufij in davčne prevare, kar je slednji že zanikal. S tem moštvom ima pogodbo trenutno sklenjeno devet igralcev, šele s prvim julijem pa bodo lahko klubi v tem tekmovanju začeli podpisovati nove pogodbe.

Pa še to. Iz Madžarske so sporočili, da je tamkajšnja vlada že odredila, da bo lahko Alba 19 v novi sezoni doma igrala v polno zasedeni dvorani, medtem ko so se na Slovaškem za zdaj odločili, da bo najnovejši član lige lahko igral pred pol prazno dvorano.

Članki iz rubrike