Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
bk
bk
11.10.2015 20:39:34
Deli članek:

Muršak v hudih bolečinah zapustil led (video)

Arsen Perić

Nič kaj dober zaključek tedna ni za našimi štirimi hokejisti v ligi KHL.

Danes so v ligi KHL igrali vsi naši predstavniki, zmago pa je proslavljal le CSKA Jana Muršaka. Ruski prvaki so doma z 2:1 premagali Dinamo iz Minska, Mariborčan je igral le devet minut in pol, v katerih je dobil 11 od 14 sodniških metov, blokiral pa je še dva strela. Kot se je izkazalo, je Jan malo po sredini tekme tretjini utrpel poškodbo, ko se je vanj zaletel tekmec Sergej Drozd, zaradi česar je z ledu in v slačilnico odšel v spremstvu zdravnika. Kaj natančno si je poškodoval, nam še ni uspelo izvedeti, gre za poškodbo v spodnjem delu telesa, bržčas gre za prepono, koleno ali gleženj leve noge.

V petek je CSKA sicer izgubil, Torpedo je v Moskvi slavil s 4:1. Muršak je pri edinem golu podal, igral pa je slabih 17 minut.

Z identičnim izidom kot CSKA je v Togliatiju izgubil Slovan. Naša napadalca sta tokrat igrala skromnih 11 minut, v tem času pa sta morala Rok Tičar in Žiga Jeglič na kazensko klop.

Medveščak na gostovanju v Kazanu ni dosegel gola, je pa dva dobil. Gašper Krošelj je obranil 27 oziroma 93 odstotkov strelov.