Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Barbara Kavčič
Barbara Kavčič
31.08.2015 09:31:41
Deli članek:

Koža Marcela Rodmana tako občutljiva, da ga moti majica

vszi

Na petkov večer je eno od prijateljskih tekem pred novo sezono odigral tudi nemški drugoligaš Dresden, pri katerem se bosta to sezono dokazovala brata Rodman.

Dresden je s Hamburgom izgubil z 0:5, toda ta podatek še zdaleč ni bil najpomembnejši, da bi o njem zadnji konec tedna tekla beseda, v središču pozornosti se je namreč znašel nesrečni Marcel Rodman.

V 26. minuti je 33-letni Rodinčan utrpel grd nalet za golom, ko ga je tekmec od zadaj porinil v ogrado, v katero je pristal z glavo naprej. Marcel je obležal na ledu, zelo malo se je premikal, takoj je bilo jasno, da ne gre za lahko poškodbo oziroma da z njim ni vse v redu. Izkušeni hokejist je tožil zaradi nenavadnega občutka oziroma otopelosti v rokah in nogah, zato so ga nemudoma z nosili odnesli z ledene ploskve in ga odpeljali na pregled v bolnišnico.

vszi

Z Marcelom smo včeraj stopili v stik in zatrdil nam je, da na srečo z njim ni nič hujšega. V bolnišnici ni prenočil, temveč je zdaj že v domači oskrbi. "Vse je skoraj v redu. Vse bo v redu, samo malo počitka potrebujem," nam je sporočil.

Pravi, da se počuti dobro, da čuti bolečine v vratu, toda bolj zanimivo je, da ga boli koža. "Imam zelo občutljivo kožo na rokah. Tako zelo, da me moti majica, ki jo imam oblečeno. Ampak vse bo v redu," nam je še enkrat zatrdil naš reprezentant.

V posnetku si lahko ogledate nalet nad Marcelom Rodmanom (od 3:25 dalje).

Galerija